Arama sonuçları: *

• Users: kerowest
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. kerowest

OBS oyun yakalama sorunu

merhaba league of legends yayını açmak istiyorum obs üzerinden clienti falan yayına verebiliyorum problem olmuyor ama oyun içine geçince oyun yakalama dedikten sonra oyunum 0 fps'e düşüyor kesinlikle bir yere tıklayamıyorum oyun yakalamayı kaldırdıktan sonra fps yine düzeliyor oyun akıcı hale...
  2. kerowest

display port önerisi

display port kablosu için bilgisayarcıya gittim ama elinde olmadığını söyledi hangi kabloyu nereden almalıyım bütçem 100tl
  3. kerowest

oyundaki akıcısızlık

merhaba geçen günlerde ekran kartımı ve güç kaynağımı aldıktan sonra kurdum oyunları yükledim ama oyunları oynarken eski bilgisayarımdaki akıcılık yok monitörüm 75hz ama 60 üstü olmuyor ekran kartım rx 570 ve oyunda akıcılık yok ne yapmamı önerirsiniz
  4. kerowest

High Power 500W 80+ Siyah ATX Güç Kaynağı, RX 570 İçin Uygun Mudur?

i7 3770 ama ilerde değiştirim falan beni hep götürmesini istiyorum
  5. kerowest

High Power 500W 80+ Siyah ATX Güç Kaynağı, RX 570 İçin Uygun Mudur?

rx 570 için yeter mi uygun mudur
  6. kerowest

Rampage RMP-600-80P 600W güç kaynağı nasıl

High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı bu alınır mı
  7. kerowest

Rampage RMP-600-80P 600W güç kaynağı nasıl

rx 570 ekran kartım için güç kaynağı arıyorum bütçemi 800tlye çıkardım ama ne almam gerektiğini tam olarak bilmiyorum pin çıkışları da ekran kartı için galiba önemli ve güç kaynağının sonundaki 80plus yazısı ne işe yarıyor onu da tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim yeni güç kaynağı...
  8. kerowest

RX 570 ile hangi güç kaynağını kullanmalıyım

450watt yeterli mi birde pin çıkışı tam olarak ne oluyor nerede yazıyor nereden dikkat edeceğim
  9. kerowest

neyi var siz ne önerirsiniz
  10. kerowest

MSI Radeon RX 570 Armor 4G OC ekran kartım var hangi güç kaynağını almalıyım bütçem 750 TL ve pin çıkışları hakkında bir şeyler gördüm ama tam olarak anlamadım yardımcı olursanız sevinirim benim kendi güç kaynağım HP PCA246 galiba tam olarak gereksinimlerini karşılamıyor o yüzden yeni alacağım...
  11. kerowest

bilgisayarımda dikey yeşil çizgiler var

bilgisayarımın ekranında dikey yeşil çizgiler var ve nvidia denetim masası falan yüklü gözükmüyor ddu ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim ama bir şey değişmedi aygıt yöneticisinde ekran kartım ve pcı basit iletişim denetleyicileri ünlem işaretli durumda ne yapmam gerek yardımcı...
  12. kerowest

ekranımda yeşil çizgiler oluştu

bilgisayarı sıfırlamaya çalıştım ama input not support hatasını verdi
  13. kerowest

durduk yere oldu kasanın içini açtığımda bir şey anlamıyorum ne yapabilirim
  14. kerowest

bilgisayar açılırken yeşil çizgiler direkt oluşuyor açıldığı an ve en yüksek çözünürlük şuan 1280x720
  15. kerowest

gtx 660
  16. kerowest

ekran kartımı görmüyor şuan bilgisayar görüyor galiba ama çalışmıyor hangi driveri temizden yeniden yükleyeyim bu işlerden hiç anlamıyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim
  17. kerowest

league of legends oynuyordum bir anda ekran mavimsi oldu dondu çizgiler vardı sonra kapandı bilgisayar tekrar açtığımda ekran 1024x768 oldu ve yeşil çizgiler vardı ekran çözünürlüklerinde şuan 1280x720 var en yüksek ve ekranımda yeşil çizgiler var ne olmus olabilir
  18. kerowest

bilgisayarımda yeşil çizgiler var

league of legends oynuyorum bir anda ekran mavimsi oldu dondu çizgiler vardı sonra kapandı bilgisayar tekrar açtığımda ekran 1024x768 oldu ve yeşil çizgiler vardı ekran çözünürlüklerinde şuan 1280x720 var en yüksek ve ekranımda yeşil çizgiler var ne olmus olabilir
  19. kerowest

marvels spiderman oynayabilir miyim

20. kerowest

marvels spiderman oynayabilir miyim

kasacağını biliyorumda daha öncede kasarak oyun bitirdim yani kasma hissi aşırı hissedilmiyosa bir şekilde oynarım ya 1660296614 500 lira vereceğim yani boşa gitmesini istemiyorum
Geri