Arama sonuçları: *

• Users: Dewexs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Dewexs

Rtx 3060 Ekran kartlarında DLLS 3 ü nasıl kullabilirim?

Peki bu tür oyunlarda fps yükseltmek için neler yapmalıyım?
  2. Dewexs

Rtx 3060 Ekran kartlarında DLLS 3 ü nasıl kullabilirim?

Merhabalar bende rtx 3060 ekran kartı var ve rainbow six siege, finals, bf1 gibi online oyunlar oynuyorum ama istediğim fps değerlerini alamıyorum ekranım 144 hz ama bazen 100 fpslerde kaldığım için görüntüde yırtılmalar falan oluyor bu dlls 3 teknolojisini kendi ekran kartımda...
  3. Dewexs

Bilgisayarımı kapattıktan sonra fanlar full ayarda çalışıyor 5 dk sonra susuyor

Prize fişi takınca yeniden fan çalışmaya başlıyor 1734283883 Format atıp deneyeceğim mecbur
  4. Dewexs

Priziden fişi çekmeden fanlar durmuyor anlamıyorum gerçekten
  5. Dewexs

Bios pilini çıkarıp 5 dk bekletip taktım yine bir çözüm yok. Bilgisayar kapanınca tüm fanlar 4 5 dk aralıksız full ayarda çalışıyor sonra kapanıyor
  6. Dewexs

Ürünler bunlar 1734087487 Isınıp ısınmadığınu ölçmedim ama sıvı soğutmalı bir sistem 1734087549 .
  7. Dewexs

Format atamam şuanda ama biosu deneyim
  8. Dewexs

Bilgisayarımı kapattıktan sonra fanlar full ayarda çalışıyor 5 dk sonra susuyor ama ışıkları yanmaya devam ediyor. İlk başlarda böyle bir durum yoktu alalı 9 10 ay oldu 4070 ti super ekran kartı ryzen 7 7800x3d işlemci 32gb ram 1 tb m2 ssd var içinde. Yardımcı olabilecek var mı?
  9. Dewexs

Superbox için en iyi modem öneriniz nedir

Bina da toplam 4 kişi var hepside başvuruda bulundu ama onun gelmesi 1-2 yılı bulur gibi bence
  10. Dewexs

Şöyle ki oturduğum ev 0 bina ve binanın içerisinde fiber kablolar var ama mahallede fiber yok. Yani fiberin bana gelmesi internette ki araştırmalarımla bayaa uzun sürebilirmiş. Benim düşük pingte ortalama hızda bir internete ihtiyacım var başka bir öneriniz var mı 1731662358 Altyapının gelmesi...
  11. Dewexs

Arkadaşlar yeni eve taşındım internet altyapısı yok araştırdım uzaynet ve superbox kullanabiliyormuşum. Uzayney kurulumu çok pahalı birde yağmurlu havada çekmeme sorunları varmış ondan vazgeçtim. Superboxtan başka seçeneğim kalmıyor. Bana superbox için en iyi modem hangisi olur önerileriniz var mı?
  12. Dewexs

İnternet Altyapısı Olmayan bir yere Taşınıyorum

Tek tek hepsine baktım. Hiç birinde gözükmüyor twitterdan yazdım türk telekom aradı il merkezine sormuşlar daha proje falan olacakmış 2 yıla gelmez gibi. Dilekçe de yazacağım
  13. Dewexs

İnternet Altyapısı Olmayan bir yere Taşınıyorum

Evim sakarya serdivanda yeni taşındım internet altyapısı yokmuş. Evin içinde fiber kablo var ama mahallede altyapı yokmuş. Sizde ne yapmalıyım? Superbox falan önerir misiniz? aktif olarak online oyun oynuyorum ne öneririsiniz?
  14. Dewexs

Çözüldü✓ Laptopumda cd yerini söküp ssd takacağım 1500 TL'ye kadar bana öneri

Laptopumda cd yerini söküp ssd takacağım 1500 TL'ye kadar bana öneride bulunabilecek var mı?
  15. Dewexs

Bilgisayar çok yavaş açılıyor yardımcı olurmusunuz ?

30 sn ama normalde 10 sn falan açılması gerekemez mi
  16. Dewexs

Bu 1713269920 Hikvision e1000
  17. Dewexs

Adata 240 GB M2 SSD
  18. Dewexs

Bilgisayarım b450 pro max anakartım var bios ayarları yada başka ayarlar varsa yapmamda yardımcı olurmusunuz ?
  19. Dewexs

Bilgisayarım Geç Açılıyor!

Çok teşekkür ederim ikinizin de dediğini yaptım çok fark etti.
Geri