Arama sonuçları: *

• Users: Bugra5211
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Bugra5211

Epic gameste Cashback veren uygulamalar

Çok sağolun hocam
  2. Bugra5211

Hocam paycellde fiziki kart gelmeden sanal kart açma var mı? Birde güvenilir mi
  3. Bugra5211

Arkadaşlar malum troy kart epicte geçmediği için herhangi bir kampanyadan yararlanamıyorum. Onerebileceginiz cashback veren güvenli bi uygulama var mı?( Nays onermeyin çünkü epic için daha cashback vermiyor)
  4. Bugra5211

Maxipara card hakkında

Hocam zaten ben troy istememiştim. Özellikle belirttim yola çıkmadan önce visa ya da MasterCard ile değiştirebilir miyiz çünkü yurtdışı işlemlerde sıkıntı oluyor dedim. O da sorun çıkarırsa göndeririz dediler. Ama iş işten geçti. Yeni kart 1 haftada falan gelir. İndirim ise Pzt günü bitiyor...
  5. Bugra5211

Maxipara card hakkında

Bu arada kartın arkasında troy ibaresinin dışında discover ve diners club diye de bir ifade bulunuyor
  6. Bugra5211

Maxipara card hakkında

Arkadaşlar selam. Şimdi biliyorsunuz ki troy kart epic gameste geçmiyor maalesef. (Eğer bir yolu varsa belirtirseniz sevinirim.) Ben de maxipuan kampanyasından yararlanarak epicten oyun almak istiyorum. Asıl banka kartım troy yerine ön ödemeli maxipara card la alırsam maxipuan gelir mi?
  7. Bugra5211

35-40 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Buraya yazarsan göremezler. Yeni konu açıp masaüstü bilgisayar tavsiyeleri üzerinden konunu aç
  8. Bugra5211

ARAMA motoru otomatik değişiyor

Bende de aynı sorun vardı. Kasperskyla tam tarama yapın. Genellikle virüslerden oluyor
  9. Bugra5211

Yandex aı hediye kodları nasıl alınıyor?

Hediye kısmında kod yazma kısmi var o yüzden sormuştum
  10. Bugra5211

Yandex aı hediye kodları nasıl alınıyor?

İyi akşamlar arkadaşlar. Yandex aı hediye kod veriyordu ama ben uygulamada göremedim. Kampanya hala devam ediyor mu?
  11. Bugra5211

Pckolik internet alışverişi

Aslında tamamen kurallar vs
  12. Bugra5211

Pckolik internet alışverişi

Bankalarda 14 günlük süre var iadelerde. Ondan dolayı olabilir
  13. Bugra5211

Kırık Ekran Kartı Yaprağı Nasıl Düzelir

Soygun Bu plastikler için özel yapıştırıcılar vardı. Japonla denediysen bally le de deneyebilirsin
  14. Bugra5211

Kırık Ekran Kartı Yaprağı Nasıl Düzelir

Balans yapmıştır. Yeni fan almaktan başka bişey işe yaramaz gibi görünüyor
  15. Bugra5211

Çözüldü✓ Masaüstünde Sağ tıklayınca amd software görünmüyor

burada gözüküyor hocam
  16. Bugra5211

Çözüldü✓ Masaüstünde Sağ tıklayınca amd software görünmüyor

İyi akşamlar herkese. windows ssd yüzünden maalesef gitmişti. neyse kurulumunu vs. yaptım. amd software yükledim ama gözükmüyor
  17. Bugra5211

Yardım M2 SSD biosta gorulmuyor

Suan soktum hocam. Başka bir zaman denerim
  18. Bugra5211

Hocam galiba garantiye göndereceğim. 1772212103 Ne yaptıysam olmadi
  19. Bugra5211

Arkadaşlar gorseldeki gibi görmüyor. Dün de böyle bir sorun vardi. Söküp taktım. Ama düzelmedi. Bir ayar falan var mı? Yoksa sata SSD ye win 10 yüklemiştim. M2 sokup onunla devam edecegim
Geri