Arama sonuçları: *

1. G

Bilgisayar sifresini cmd kaldırdıktan sonra cmd bozuldu

yonetici olarak çalıştır dedgmde bu ekran çıkıyor cmd açılmıyor nasıl düzeltebilirim
  2. G

windows 11 pro key free

keyler zaten bedava hacı internette 200tl ye satılıyor ben 2 ay once aldım sıkıntısız çalışıyor bedava ile ugraşma
  3. G

Bilgisayara güç gelmiyor

hacım bilgisayar kendini korumaya alıyor sogutucun olmadıgı için işlemcin yanmasın diye pc kendini kapatıyor sogutucu almadan bidaha açma o bilgisayarı
  4. G

Monitör donuyor yardım edebilecek

kankacım yaptım hepsi 10 üzerinden 9 puan aldı onlarda bi sıkıntı yok galiba ama oyunlarda alt tap atınca oluıyor genelde pc donuyor 2 3 sanyie sonra geliyo gibi oluyo geri gidiyo sonra donuyo tamamen
  5. G

Monitör donuyor yardım edebilecek

birden bire ekran donuyıor ve düzelmiyor ses var oyun devam ediyor kullanabiliyorum ancak ekran dondugu şekilden degişmiyor windows shift b yaparak ekrran kartını sıfırlıyorum düzelmiyor monitörü aç akpa yapıyorum düzelmiyor alt tap zaten yok sorun nerde onu hiç bilmyiorum
  6. G

2 telefon arasında kaldım

poh çıkmasın içinden
  7. G

2 telefon arasıdna kaldım

S23 ULTRA almayı düşüyorum genel olarak herkeste bunu oneriyor ancak benim niyetim iphone almakta kullanış açısından daha çok seviyorum ancak hangisini alsam karar veremedim illa iphone veya samsung zorunlu deigl oppo xaomi vb telefon markalarından onerlieriniz varsa açıgım
  8. G

güzel diyorsun anccak genel olarak testlere baktıgımda kamera ve ram açısından s21 ultra tokatlıyor s23 performans anlamında ve hafıza alanında iyi fiyat performans olarak s21ultra iyi ama üzerine birazdaha koyup s23 almak mantklı olabilir herkeste zaten 23 oneriyor ama testlerde çok bi fark yok...
  9. G

ne onerirsin pek anlamadıogım için buraya yazıyorum
  10. G

S21 ULTRA VS İPHONE 12 ARASINDA KALDIM 2 telefonda gereksiz diyorsanız iphone 11 olabilirmi samsung s serisinin tüm telefonlarını inceledim en fp telefon s21ultra çıktı {kendi incelemelerim sonucu} oppo xaomi vivo vs telefon onerilerinede açıgım
  11. G

ürünü garantiye yolayamıyorum

garanti belgesinde seri no yazmıyor iade için seri no istiyorlar ne yapmam lazım
  12. G

Valorant da oyuna girerken reset hatası

resetmşi atıyor pc mi donuyor
  13. G

bilgisayar kasası masayı titretiyor

sebebini bilmiyorum ama masam tir tir titriyor oyun oynarken gerçekten rahatsızlık veren ve hissedilebilen bi titreme var yük altında iken sıvı sogutmadan kaynaklı oldugunu düşünüyorum montajlamada ilgili bi sıkıntı yok kasanın içine yaklaşıp bakamyı deniyorum ancak belli olmuyor ekran kartımda...
  14. G

Patenden anlayanlar bi yardım edermsiinz

paten sürmek istiyorum patenlerden çok anlamıyorum alırken nelere dikkat etmeliyim 5k bütçem var düzgün bişey almak istiyorums senelerce kullanabilecegim akrobasik haraketler yapabilecegim bu alnda uzmanlaşmak istiyorum oneri paten varmı ?
  15. G

ekran kartında cızırtı sesi var

coil vine sesine bakıyorum sinek vızıltısı gibi ancak benimki birazdaha serti 1717780249 cız cız cızzz eidyo elektirk çarpar gibi
  16. G

ekran kartında cızırtı sesi var

ekran kartında coil whine sesi var bu ses gelmeye başladıgında masamıda titretiyor garantiye yolasam düzelirmi ? garanti ilgilenirmi genel olarak aynı şekilde yollar diyorlar
  17. G

sıvı sogutma masamı titretiyor

alalı 1 hafta oldu bugun farkettim çalışırken yük altında hır hır hır diye ses çıkarıyor sonrasında masayı titretiyor pompada sorun olabilirmi garantiye yollayımmı
  18. G

TYT AYT YDT 3üne birden girecem bi destek

bende 20 nette yok asdklmhsadas
  19. G

TYT AYT YDT 3üne birden girecem bi destek

gram ders çalışmadım meslekteyim 2 senedir matamatik fizik kimya yok derslerde hep uyudum hocalar benim adımı bile bilmiyor sınavı kazanabilirmiyim
  20. G

Termal Macun onerisi

r7 7700x işlemcim var anlık 95 derecelere çıkıyor oyunlarda 85 derecelerde sabit oynuyorum termal macunun kotu oldugundan kaynakladıgını düşünüyorum termal macunda m5 tiplerri varmış galiba araştırdım ama bulamadım onerebileceginiz termal macun varmı ?
Geri