Arama sonuçları: *

• Users: Blondeboy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Blondeboy

Öneri NEDEN AMD EKRAN KARTINI GEREKSİZ ÖVME ÇABASI VAR

Yaptırım olmaması garip geldi, hakaret var bazı mesajlarında hocam.
  2. Blondeboy

🔥İndirim 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti 749 TL

Hocam super charge 2.0 destekliyor mu spigen? O mu bu mu sizce...
  3. Blondeboy

40 - 50K 16gb vram sistem tavsiyesi lütfen

Sağolasın hocam galiba 2.el düşünmüyor ikna etmeye çalışsamda ama olumlu dönüş alırsam seni rahatsız edeyim teşekkür ederim
  4. Blondeboy

Yok ya hocam video editlemekle meşguldüm. Arkadaşım için önerilerinizi istedim, son zamanlarda bakma fırsatı bulamadım piyasaya. Teşekkür ederim emekleriniz için 1775763086 Aslında anlaşılır hocam tuhaf bir şey göremedim :) vram olayını takmışsınız sanırım. 9060xt ve 5060ti da 8gb vram...
  5. Blondeboy

Araba sürmenin eksisi diyelim 😅 1775762944 Teşekkürler hocam sağolasın.
  6. Blondeboy

Şu an bu bütçede olabilecek en iyi sistem ne ise önerebilir misiniz lütfen ? 9060xt de olur 5060ti da. Şimdiden teşekkürler
  7. Blondeboy

Ryzen 7 7800X3D İçin fp Anakart Önerisi Lazım

Pci 5 te var b850-p de 1775466793 Hayırlı olsun
  8. Blondeboy

B850-p de Daha fazla usb port, 3 m2 slotu, wifi 7 ve 5G Lan, usb port sayısı daha fazla. 1775466682 Msi ın kendi sitesinde data sheetsler var. İki modelin data sheetine bakıp farkı anlayabilirsin 1775466738 https://storage-asset.msi.com/datasheet/mb/global/PRO-B850-P-WIFI.pdf...
  9. Blondeboy

Msi b850-p wifi hocam anakart. Akakçede direkt çıkar hepsiburada linki
  10. Blondeboy

Msi b850 gaming plus wifi ile tamamıyla aynı olup tasarım farklılığı olab anakart. Gayet yeterli özellikleri. Fiyatı da bedava bence muadillerine göre: https://app.hb.biz/BC6jEgqJ35LT
  11. Blondeboy

Yardım Hp AI 15 laptop satsam kaça gider?

Fotoğraftaki laptobuj 2.eli kaça gider acaba? Temiz ve az kullanıldı.
  12. Blondeboy

Yardım Spora başlayacağım. Blender Smoothie Shaker önerisi

Tavsiyem wattı yüksek bişey alman. Ninja ürünleri türkiyeye geldi önerimdir. Düşük wattlılar buz kırarken bozuluyor
  13. Blondeboy

Yardım F/P Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Öneriniz

Arkadaşlar en f/p gördüğünüz kulak içi bluetooth kulaklıkları önerebilir misiniz? Bütçe aralığı 1000 - 2000 arası önerileriniz lütfen.
  14. Blondeboy

🔥İndirim 🔥(1 Nisan) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

evet hocam 25w samsung kablosu. Süper hızlı sarj 2.0 yazıyor ancak 1 saat 10 dk gibi bir sürede fullüyor. 45 wattlar 51-57 dk da fullüyor. O yüzden uyumlu 45watt almak istedim
  15. Blondeboy

🔥İndirim 🔥(1 Nisan) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

hocam s25 ultra kullanıyorum. 45watt orjinal sarj adaptörü ve 25 watt sarj kablosu var. Ben 45wattı almak istiyorum. Yazılımsal olarak sorun çıkarmayacak kablo önerin olur mu uyguna ? Konudaki alınır mı ? Birde sarj adaptörünü nereye taksam prizde elektrik beliriyor cızt yapıyor. Bunun sebebi...
  16. Blondeboy

Yardım Aula f87 pro çalışmıyor

Reset dosyası ile resetledim ama pass te takılı kalıyor ve hiçbişi olmuyor. Klavye çalışmayı bıraktı bunu yapınca. Yardım eder misiniz?
  17. Blondeboy

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Zoko tanka böyle bir ekran taktırmak istiyorum beyaz. Nereden bulabilirim arkadaşlar? Bu ekran küçük gibi konuda açılan.
  18. Blondeboy

Bilgisayarcı Kasa parçalarımı yaktı

Galiba duman ve elektrik sesi yokmuş adam öyle deyip almış. Kuzen 26 yaşında hayatında hiç pcsi olmadı ama ben yokken gerçekleşince böyle bir olayla karşılaştık :) yarın bilgisayarcıya götürüp psu, anakart, gpu soket testlerini yaptırıp temiz olduğundan emin olayım. Rami biz 6k iken almıştık şu...
  19. Blondeboy

Parça hiç olmadığı için bir bilgisayarcıya götürüp psu yu anakartı soketleri incelemesini test etmesini istesek daha iyi olur mu hocam 1772296737 Malesef kuzen bu konularda çok toy olduğu için yapmamış, bende beklemiyordum. Bildiğiniz adam birde parçaları alıp götürmüş, garantiye yollama durumu...
  20. Blondeboy

Arkadaşlar kuzenimin başına gelen olaydan bahsedip sizden rehberlik istiyorum. Yaklaşık 6 ay önce 9070xt ve 32 gb ddr5 cl30 ramli sistemde kurulumu bir bilgisayarcı evde yaptı armut üzerinden. Fanda kablo eksik diye diğer hafta gelip düzelteceğim dedi. O hafta geldiğinde bir anda kasayla...
Geri