Arama sonuçları: *

• Users: Recep Aya
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

rdr 2 çok iyi oyun (!)

Ulan seviyorsanız sevin sevmiyorsanız sevmeyin. Her sene rdr2 balon mu iyi mi kavgasına girmeye ne gerek var biri çıkıyor 1 saat oynuyor sarmıyor oyunun baş düşmanı oluyor, sal gitsin lan oyun lan bu oyun oyun
  2. R

Ps 5 almak istiyorum ama

Konsolda fps değerlerinin pek bir anlamı yok. 30 dakikaya alışmış oluyorsun her türlü
  3. R

Bilgisayarımdan tam performans alamamaktayım

Öncelikle bilgisayarımı 2022 Kasım'da Gaming gen TR üzerinden aldım. 2023 Temmuza kadar 60Hz 1080p bir televizyon ile kullandım. Sonrasında 2K 165Hz bir monitöre geçtim. Bilgisayar özelliklerim: RTX 3070 Ti, i7 12700F, 2.8 GB 3200MHz CL16 RAM. 750W Gold sertifikalı ASUS ROG PSU, ASUS Z690...
  4. R

bilgisayarımdan tam performans alamıyorum

Öncelikle sistem özelliklerimi belirteyim. Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti işlemci: i7 12700F RAM: XPG Gammix 30 2x8 CL16 3200MHz soğutma: ASUS LC2 (sanırım) 240mm sıvı soğutma anakart: ASUS Z690-A Gaming DDR4, işletim sistemi: Windows, monitör: MSI'ın 2K 165Hz bir modeli depolama...
  5. R

Ddr4 ramlerin maksimum olabileceği mhz?

İyi günler. Ddr4 ramlerde olabilecek maksimum mhz'ı merak ediyorum
  6. R

ASUS Rog Strix Z690-A Gaming Wifi D4 anakarta ddr5 ram takılabilir mi?

Öncelikle iyi günler, ASUS Rog Strix Z690-A Gaming Wifi D4 anakarta ddr5 ram takabilir miyim takamaz mıyım bunu öğrenmek istiyorum. Lütfen beni aydınlatın
  7. R

Hyper x cloud 2 mi logitech g pro x mi?

Hocam sağolun cevaplarınız için bana bir nevi rehberlik yaptığınız için teşekkürler.
  8. R

Hyper x cloud 2 mi logitech g pro x mi?

Öncelikle selamlar. Uzun bir süredir başımın etini yiyen hyper x cloud 2 mi yoksa g pro x mi almalıyım sorusuna cevap bulamadım. En çok kafamı karıştıran durum ise müzik performansları. Oyun oynamanın yanında müzik dinlemekte benim için önem arz ediyor. Ve g pro x hakkında uzun kullanımda...
  9. R

Hp laptop sürekli yeniden başlatma sorunu

kusura bakma işletim sistemi yeniden başlıyo yanlış yazmışım.
  10. R

Yani bu olay sabah ilk kez olunca bilgisayar yeniden açılınca karşıma office onedrive falan filan üyeliğini sordu bende "hayır , teşekkürler" diyip geçtim herhalde güncelleme oldu dedim ama bundan sonra yine kendi kendine başlatmaya başlayınca bildiğimiz bilgisayar açılıp kapandı bi tek ilk kez...
  11. R

Merhabalar ben yaklaşık 2 hafta önce hp markalı bir laptop almıştım ve laptopu aldıktan kurduktan sonra hiçbir problem olmadan bilgisayarda işimi halledebiliyodum ve oyunlarıda oynayabiliyodum ama daha bugün sabah bilgisayarı açtıktan 30 dk sonra kendi kendine yeniden başlattı bende herhalde...
Geri