Arama sonuçları: *

• Users: mveliamet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Hocam bende de r 5 5600 var araştırdım biraz da bu sıcaklıklar amd ye göre normalmiş ztn 5000 serisi fazla ısınıyomuş amd bu işlemcileri böyle yapmış işlemci ısınmak istiyor bunu üretici amd de biliyor ona göre piyasaya sürmüşler ztn eğer oyundan atmıyor ve kapanmıyorsa sıkıntı yok ama ben ne...
  2. M

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ekran gelmiyor

Hocam bios pilini söktüm tüm kabloları da çıkarttım 20dk bekledim ve ekran geldi dün sevinçten dönemedim size ve transitçi abiye çok teşekkürler 1688741156 Hocam desteğiniz için teşekkürler sorun çözüldü
  3. M

Hocam hala ekran gelmiyor çok kötü hissediyorum
  4. M

Hayır yapmadım,5 dk beklesem yeterlimidir 1688672120 Klavyeye tıklayınca ışıkları yanıyor aynı şekilde mouse unda 1688672198 Hocam voltaj hiçbişekilde yükseltemiyordum
  5. M

S.a. bios tan ayar yapayım dedim cpu mhz sini 4000 e aldım ve cpu core boost u kapadım save dedim ve ekran gelmedi,bios pilini söktüm taktım,ekran kartını söktüm taktım gerçi onun rgb si ve fanı dönüyo ama,başka monitör bağladım,monitörü fişten çektim taktım,ramlerin yerlerini değiştirdim fakat...
  6. M

Kasa çalışıyor ekran gelmiyor

S.a. bios ayarı yapayım dedim cpu mhz sini 4000mhz ye çektim ve cpu core boost u kapattım ve save dedim,fakat bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyor,bios pilini söktüm taktım,ramlerin giriş yerlerini değiştirdim,monitörü fişten çıkardım,sonuç hep aynı,lütfen yardım edin.
  7. M

Öneri İşlemci 75 dereceye çıkıyor r 5 5600

Arctic mx4 kaliteli bi termal macun
  8. M

Aldığım işlrmci fanının gücünü ayarlama gibi bi durum söz konusumudur?
  9. M

Bilgisayrım Ryzen 5 5600 Msi rx 6650 550 anakart 650w bronze psu Önceden stok fanla işlemci 90 derecenin üstüne çıkıyordu bugün be quiet pure rock slim 2 taktım ve işlemci boşta 38 oyun oynarken 72-75 derecelerde çalışıyor,endişelenicek bir durum varmı her şey normalmi?kasanın kendisinde de 3...
  10. M

İşlemci 90 derece desktop

İşlemciyi kurarken stok fanın üzerinde termal macun vardı.
  11. M

Hocam https://www.amazon.com.tr/So%C4%9Futucu-quiet-Pure-Rock-Slim/dp/B08YRN1621 Bu soğutucuyu almak istiyorum da,benim işimi görürmü,soğuturmu işlemciyi?
  12. M

İşin garip tarfı işlemciyi çok fazla kullanmıyor bilgisayar
  13. M

Birkaç ay böyle kullansam sıkıntı olurmu
  14. M

İşlemci
  15. M

Ryzen 5 5600 stok fan Rx 6650 xt msi 8+8 3200 mhz ram Gigabyte 650 w bronze psu Gigabyte 550 M K Cougar archon rgb
  16. M

Beyler 2 gün önce 0 bi gaming pc topladım,boştayken 45 derecede çalışıyor oyun oynadığımda ise 90 derece.Nasıl düzeltebilirim.
  17. M

Yardım 850 TL bütçe ile bilek destekli mavi switch olmayan klavye

S.a arkadaşlar 850 tl bütçem var bilek destekli mavi switch olmayan ve en az 2 yıl götürecek klavye arıyorum kafam çok karıştı
  18. M

Öneri İ5 3570 e max hangi ekran kartı alınmalı?

Hocam yinemi yanlış kişiye mesaj yazmışım
  19. M

1660 super alsam darboğaz olur yine baya biliyorum da fps düşüşlerine yol açarmı ciddi şekilde bannerlord ta orta ayar ve üstü 60 fps verirmi?
  20. M

Hangi ayarlarda 60 alabilirim bannerlord ta? Birde şöyle bişey gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum eğer darboğaz oluyosa işlemci tarafında yükü ekran kartına yüklemek adına grafikleri yüksek tutmak daha iyi dediler ne kadar doğrudur bilmiyorum 1658583308 1658583482 1060 buldum güzel fiyata 1070...
Geri