Arama sonuçları: *

• Users: Snappy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Dijital oyun tasarımı ve oyun oynamak için laptop önerisi pls

https://www.hepsiburada.com/msi-crosshair-16-hx-ai-d2xwgkg-047xtr-intel-core-ultra-9-275hx-32gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-16-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008RAGZ7?magaza=Teknorya bu laptopu düşünüyorum maks bütçemde bunu alacak kadar tavsiye eder misiniz etmezseniz bu fiyata kadar...
  2. S

Kendi bilgisayarım kaç tl eder ve sistem önerisi

Merhabalar güzel bir bilgisayarım var oyun için ideal değil ama alırkende günlük işler + arada bir ufak oyunlar oynamak için aldım sistem özellikleri şöyle i5 11. nesil (i5-1135g7) işlemci 8gb ddr4 3200mhz ram mx350 ekran kartı (2gb) birde harici ekran kartı var galiba işlemcinin xe graphics...
  3. S

PS4 için güzel multiplayer savaş oyunu

Ps4 slim kullanıyorum şuan ps store da call uf duty 3,4 ve modern warfare indirimde bunlardan hangisi en güzeli death match girip adam vurmak istiyorum sadece hikaye vs. değil hangisi alınır? (mw ve black ops 4 150 tl black ops 3 80 tl)
  4. S

İşlemcinin ekran kartına dönmek

Arkadaşlar laptopta sanırım bir işlemci ekran kartı denilen intel ırıs xe graphics diye bişey var bide mx350 var ben ilk aldığımda hep işlemci ekran kartını kullanılırdı sonra mx350 ye geçeyim dedim ama o daha kötüymüş şuan bazı oyunlarda bu mx350 yi kullanıyor tekrar nasıl işlemcinin grafik...
  5. S

Ps4 ve capture card ile twitch yayını

Arkadaşlar biraz karışık gelebilir ama elimde laptop, PS4, 1 adet monitör ve capture Card var (alacağım daha doğrusu) ben PS4'ü capture Card ile laptopa bağlayıp sonra laptopu da monitöre HDMI ile bağlayıp OBS üzerinden Twitch yayını açıp oyun oynayabilir miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim kaç...
  6. S

PS4 slim için monitör

PS4 slim için monitör bakıyorum 3000 tl bütçem var. Bu fiyat bandında 60hz1080p güzel bir monitör arıyorum mümkünse 23,24 veya 27 inç olsa çok iyi olur + laptopu ve ps4'ü aynı anda bağlayabilir miyim cevaplarsanız sevinirim.
Geri