Arama sonuçları: *

• Users: Eterwal
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Ekrana görüntü gelmiyor neyi yanlış yaptım

tüm kabloları taktım ama hala hdmi no signal geliyor dünden beri hala görüntü alamadım yardımcı olun nolur
  2. E

monitörde hdmi2 no signal hatası

dün ilk kez masaüstü pc aldık işte ekran kartını yerleştirdim kablolarını taktım fakat monitörde hdmi no signal diyor kablolarımı yanlış taktım eminde değilim ilk kez masaüstü kullanıyorum çünkü yardımcı olursanız çok sevinirim taktığım kablolarıda söyleyeyim belki yanlış takmışımdır monitörden...
  3. E

Hangi AC oyununu almalıyım

Hocam daha önce küçükken birkere AC oynamıştım adını bile bilmem artık kendi pc var ve sinirli bütçem sizce hangisini almalıyım AC Unity AC Syndicate AC Odyssey AC 2 yi ekledim bunlardan hangisini almalıyım
  4. E

VOK-DA YENİ SİSTEMLER

vallahi ne zamandır istiyordum bugüne nasip oldu alamayanlara Allah daha iyilerini versin inşallah arkadaşlar
  5. E

Donanım Arşivi yeni sistemi mi VOK mu?

Hocam peki anakartıda değiştirmeli miyim
  6. E

Donanım Arşivi yeni sistemi mi VOK mu?

Soru başlıkta hocalar
  7. E

VOK-DA YENİ SİSTEMLER

peki donanım arşivdeki sistem mi yoksa bumu
  8. E

İtopya Gigabyte monitör

Arkadaşlar itopyadan bu kasım indirimlerinden monitör aldım az önce. Karttan para çekildi fakat siparişlerimde gözükmüyor. Yoğunluktan olduğunu düşünüyorum. Gelir değil mi?
  9. E

GamingGenTR i5 12400F/Ryzen 5 5600 RX6700xt Sistemler 19999 TL -2720 TL Cashback

Peki sizce intel mi amd mi alınır hocam
  10. E

ryzen 5 5600 ve rx6650xt için monitör önerisi

ryzen 5 5600 ve rx 6650xt donanımlı pc için monitör önerebilir misiniz?
  11. E

Bu 3 pc'den birini alacağım hangisini önerirsiniz?

Hocam taksitle birlikte çok pahalı oluyor peki 20k bandında bir öneriniz var mıdır acaba?
  12. E

Bu 3 pc'den birini alacağım hangisini önerirsiniz?

Daha önceden masaüstü bilgisayar geçmişim yok, bu 3 bilgisayardan birini almak istiyorum farklı tavsiyeleriniz yada eklentilerinize açığım.
  13. E

Masaüstü bir oyuncu bilgisayarı önerisi

Fiyat olarak 15 ile 20 bin TL arası bütçem var önerilerinizi bekliyorum.
Geri