Arama sonuçları: *

• Users: DA_EREN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

S24 ultra yd alınır mı

S24 ultra yd almayı düşünüyorum normalde s24 fe almayı düşünüyordum ama aynı fiyata ultranın yd versiyonunu görünce bi bakayım dedim sıfırını 31500 e satan bir yer var fiyatı normal mi bir sorun çıkartır mı ve IMEI atılıyor mu bilginiz var mı
  2. D

Bu sisteme ne yapılabilir?

Tamamdır direkt geçiyorum sorayım tam olarak ne kadar bütçe çıkabilir ona göre sistem bakayım Peki bu sistemi satmak istese satabilir mi düşük sistemlerden fazla anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla hiç gideri olmayan bir sistem
  3. D

Bu sisteme ne yapılabilir?

Arkadaşta böyle bir sistem var bu sistemi direkt es geçip yeni sistem bakmak mı mantıklı bir şeyler yapılabilir mi bütçe 10-15 k
  4. D

Bu ikisi alınır mı sizce?

Kampanya yenilendi 31 temmuza kadar süre var
  5. D

SS prime+ vs vxe r1 se+

İnan bende tam bilmiyorum bugün içinde ne alacağım kesinleşir şuan r1 se+ diye gözüküyor ona göre iyzico ile parolparayı tam araştıracam
  6. D

SS prime+ vs vxe r1 se+

O zaman direkt ss i eliyorum teşekkürler 1751019277 Ne kadara geldi toplam?
  7. D

SS prime+ vs vxe r1 se+

Normalde ss prime+ almayı düşünüyordum Hepsiburada kuponu ile 870 e falan geliyor ama son konularda r1 se+ ı görünce bi kafam karıştı kampanyaları tam bilmiyorum ama parolapara ve iyzico ile uyguna geliyormuş sanırım sizce hangisini tercih edeyim bütçem bu civarlarda r1 se+ alsam elime kaç günde...
  8. D

Yardım Katılmaya çalıştığınız ağda güvenlik sorunları var hatası

Yetkilendirme gerekiyor diyor basınca bu hatayı veriyor sebebi nedir?
  9. D

Güvenli İnterneti tek cihaz için kapatmak

Öncelikle merhabalar güvenli interneti direkt kapatmak yerine nasıl sadece kendi telefonumdan kapatabilirim benim için bir işe yaramıyor ama çoğu yt videosu olsun videolarda yorum gozükmemesi olsun falan baya işimi kısıtlıyor direkt kapatmak istemiyorum çünkü küçük kardeşim de bağlı o yüzden...
  10. D

Çözünürlük dışı hatasında kaldı

Bios pilini çıkarıp takmayı denedim rami çıkarıp taktım güvenli modda açıyorum çözünürlüğü düşürdüm ama hz değerini ayarlayamıyorum öyle kaldı hz değerini nasıl değiştirecem Windows 7 1737055200 ?
  11. D

Çözünürlük dışı hatasında kaldı

Monitör ayarlarını yapıyordum 1920x1080 yapınca çözünürlük dışında kaldı normalde esc basınca düzeliyordu bu sefer basıyorum ama düzelmiyor böyle kaldı çözümü var mı? 1737052232 Aga yok mu bildiğiniz bir şey 1737053635 ?
  12. D

Yardım Telefon düştükten sonra şarj sorunu

Peder telefonu düşürmüş düştükten sonra şarj artık 15 de sabit kalıyor ve normalde şarja takarken hızlı şarj simgesi çıkardı oda çıkmamaya başlamış düşük voltajlı şarj da denemiş sorun çözülmemiş sorun ne olabilir? Telefon mi 11t
  13. D

Hangi sistem alınır?

İşlemci-ekran kartı ikilisi aynı ama diğer parçalar farklı hangisi mantıklı SSD 1 TB yapacam hangi markayı seçmeliyim ve özelleştirme kısmında başka bir şey yapılması lazım mı?
  14. D

Arc A750 sistem alınır mı?

Hocam bı özele bakabilir misiniz
  15. D

https://www.itopya.com/kuark-entry-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-8gb-500gb-nvme-m2-ssd-16gb-dd_h26132 Bu nasıl peki
  16. D

Peki sistem geneli hakkında ne düşünüyorsunuz hocam 16.5 k ya rx6600+ryzen 5 5600 vardı onuda tercih edebilirim
  17. D

Ekran kartı hakkında ne düşünüyorlar diye biraz baktım bazı sıkıntıları olduğunu falan söylemişler ama çoğu 1 yıl önceye ait şuan sorunlar düzeldi mi ve linkteki sistem alınır mı? https://www.incehesap.com/fornax-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45762/
  18. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Aliexpress Kablosuz Gamepad Vergi Dahil 125TL 🔥🔥

En başta kablosuz denediğimde çalışmıştı sonra kablolu şekilde denedim yine çalıştı ama şuan kablosuz dongle ile eşliyor ama pc okumuyor sebebi nedir?
  19. D

17 k bütçe sistem önerisi

17 k bütçe var sistem lazım sıfırdan fazla bir şey çıkmaz sanırım ikinci elden toplanırsa nasıl bir sistem dizilebilir?(ekran kartı Nvidia olsa bide garantili olsa çok güzel olur)
  20. D

14 k bütçe sistem önerisi

Rtx 3060 ryzen 5 5500 düşünüyorum mecbur ikinci ele girişecez 1710274635 Ama yardım lazım pek fazla anlamıyorum
Geri