Arama sonuçları: *

• Users: Otrivine
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Masaüstünde CPU için bu mu daha iyidir kyrosheet me?
  2. O

🔥İndirim RED DEVİL 9070XT 31.999 TL🔥HAZIR PC İNDİRİMLERİ🔥Gigabyte B850M DS3H 6799 TL

beni geçen haftalarda dürttü o şeytan 3080den geçtim vallaha dağlar kadar fark var.
  3. O

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Tercih sizin ama 9070xt red devil muhtemelen 32-33 bandına çekilecek öyle tepe bir akrt varken buna 30 verilmemeli bence
  4. O

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

32999 olur muhtemelen bende o fiyattan almıştım.
  5. O

HP Smart tank 530 vs Epson ecotank L3260

Bu iki yazıcı arasında kaldım. Bu konuda pek bilgili değilim. Bir öğretmen tarafından evde çoğunlukla siyah beyaz çıktı için kullanılacak. Aralarındaki fiyat farkını vermeye değecek bir fark var mıdır?
  6. O

AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı hatası

Hocam bir ihtimal diyerek anakartı değişime yolladım yarın geliyor. Ekran kartımda bşr sorun yokmuş o da geldi yeni anakartla yarın deneyeceğim temiz kurulum yapıp. Umarım sorun anakarttadır da düzelmiş olur. Tekrar bilgi veririm
  7. O

🔥İndirim Sapphire Nitro+ AMD RX 9070 XT 32.999 TL

Yapma işte red devil aldık yeni ya. Bu nesil kartların görünüşünde red devil çok gerisinde kalmış saphire nitronun.
  8. O

Ramler teker teker farklı bir psu kullanırken de çöktü driver. Yani hepten kafayı yemek üzereyim ne yaparsam yapayım çöküyor.
  9. O

Ramleri USB üzerinden MEMTEST ile test etmiştim bu arada expo açtıktan sonra. Sıfır hata çıkmıştı.
  10. O

Bu sefer de böyle bir sorun oldu ekranda her şey sanki monitör bozulmuş gibi birbirine girdi bir anda görüntü bozuldu. Reset atınca düzeldi. Video yükleyemedim ekran görüntüsünden anlaşılır umarım. yani gerçekten anlayamıyorum işlemci falan mı bozuk. yazılımsal olarak böyle monitör bozulmuş gibi...
  11. O

Bios son sürüm, Bahsettiğiniz sürüm driverı hem DDU kullanımından sonra hem de format sonrası kurdum sorun aynıydı. PSU olarak sharkoon 750w gold varken sorun var diye NZXT C1200 Gold aldım, fakat sorun değişmedi. Eski bir 25.3.1WHQL sürüm diriver kurmayı denedim şuan bir de onla deneyeceğim...
  12. O

9070XT - R7 9700X sistemde WattMan hatası

Sorun çözüldü mü acaba aynı sıkıntıyı yaşıyorum
  13. O

9070XT ve 9700x sistemde wattman sorunu

Bu sorun çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözüldü hocam. 9070xt ekran ksrtımda bu sorunu yaşıyorum diye servise gönderdim 7800x3d işlemcinin dajili gpusu ile bağlıyım şu an onda da yaşıyorum bunu ne yapacağımı şaşırdım
  14. O

Windows 10 kullanıp çöküp çökmeyeceğine mi bakayım? 1751195645 Ekran kartı bağlıyken evet güç testine soktuğumda aynı sorun oluyordu. Bu yüzden 1200w power aldım ama sorun yine geçmedi. Şuan ekran ksrtı takılı değil hala çöküyor drivier.
  15. O

yok yine olmadı yine durup dururken çöktü ve aynı hatayı verdi. Yok yani gerçekten kafayı yemek üzereyim sıkıntının kaynağını bulamıyorum az kaldı her şeyi geri iade edeceğim.
  16. O

Otomatik driver güncellemesini kapadım windows update üzerinden bir kaç bir şey daha denedim şuan hata almanın önüne geçersem muhtemelen GPU geldikten sonra da sorun kalmayacaktır zaten. Yine hata alırsam güncelleyeceğim.
  17. O

aynı hatayı işlemcinin dahili gpu'sunda da alıyorum hocam. Gpu'yu servise gönderdim eğer işlemci gpusu sorun çıkarmasaydı sorun kesin ekran kartında derdim ama. Önce sürücü aşımı hatasıyla siyah ekran ve reset attıktan sonra versiyon uyumsuz hatasını dahili gpu bağlıyken de alıyorum. O yüzden...
  18. O

Evet denedim. Önerileni de eski sürümü de beta olanı da. Windows güncelleştirmelerini kapatmayı da denedim. Çözülmüyor bir türlü.
  19. O

❌İndirim Bitti! RED DEVİL 9070 XT 32.999 TL ve ASUS TUF 9070 XT 36.449 TL

hocam ekstra gpu soğutucu m u kullanıyorsun resimden öyle gibi geldi de şayet memnunsan link atabilir misin?
Geri