Arama sonuçları: *

• Users: BADİCİ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. BADİCİ

SteelSeries sensei 310 switch önerisi

Mousemi uzun yıllardır kullanıyorum son birkaç aydır sol clikci çift tıklıyor ömrünü doldurdu sanırım. Yeni mouseler pahalı olduğu için switchleri değiştirip kullanmaya devam etmek istiyorum fakat pek fazla bilgiye sahip değilim. Hangi markayı önerirsiniz ve nereden satın almalıyım çünkü bazı...
  2. BADİCİ

Samsung tablet önerisi

O kadar bütçem yok maalesef zaten okulda kullanmak için yeterli bişey bakıyorum kalemi olsun.
  3. BADİCİ

Samsung tablet önerisi

Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim okulda kullanabileceğim not alabileceğim bir tablet bakıyorum. Yanına klavyeli bir kılıf alıp öyle kullanacağım. 2 model kafamda belirledim. Öncelikle S9 FE de 6 GB RAM sizce yeterli olur mu? Yoksa 8-256 GB olanına bakıyorum. Ya da neredeyse 8-256 GB parasına Tab...
  4. BADİCİ

Ekranda beyaz ışık patlaması

Genelde daha çok Google'da gezinirken veya YouTube'da özellikle çok oluyor video izlerken ekran da birden beyaz bir patlama oluyor. Videoda görebilirsiniz biraz kalitesiz olmuş yükledikten sonra ama yine de gözüküyor...
  5. BADİCİ

BIOS'ta beta sürüme güncellenmeli mi?

Mevcut BIOS sürümüm 2803 en son sürümde beta yazıyor. Sizce beta sürümü indirmeli miyim bir sorun çıkar mı? Yoksa bir önceki sürüme güncelleyeceğim.
  6. BADİCİ

Öneri Xrades vs Klasse vs Porge

Teşekkürler herkese. Klasseyi sipariş vereceğim. Gelince artık göreceğiz bilgi veririm merak edenlere de.
  7. BADİCİ

Düz siyah bakıyorum renk olarak.
  8. BADİCİ

https://www.trendyol.com/xrades/siyah-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mousepad-mouse-pad-p-119392114?boutiqueId=61&merchantId=121110&filterOverPriceListings=false&sav=true...
  9. BADİCİ

80X30 veya 90x30 Mousepad Önerisi

300 TL'ye kadar bütçem var. 80x30 veya 90x30 ölçülerinde bakıyorum. SteelSeries sensei 310 model mouse kullanıyorum.
  10. BADİCİ

Windows 11 "standart donanım güvenliği desteklenmiyor" uyarısı

Merhaba. Geçen bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Windows Defender'da cihaz güvenliği kısmında standart donanım güvenliği desteklenmiyor şeklinde uyarı var. TPM BIOS'ta açık olmasına rağmen Defender TPM'yi görmüyor. Sıfırlamadan önce bu uyarıyı almıyordum. Kapata basınca 3 kere evete basıyorum...
  11. BADİCİ

CL16 3200 RAM VS CL18 3600 RAM

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topladım. Almadığım tek parça sadece ram kaldı. Sizce CL değeri olarak bir fark yaratır mı. Yoksa 3600 mhz almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim: Ryzen 5 5600 işlemci Asus b550m-a anakart Xpg sx6000 pro m2 ssd Xfx rx 6600xt speedster...
Geri