Arama sonuçları: *

• Users: hamitdiler
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Çözüldü✓ CS2 Performans Sorunu Ve /FPS/ Dengesizliği var

Cs2 optimizasyon özürlü bir oyun olduğu için böyle oluyor bende de aynı.
  2. H

Ikinci el japon motor

Kusuruma bakma haklısın öyle söylememem gerekirdi ama alaya alınınca zoruma gitti biraz özür dilerim. Elbette ki kronikleri var ben yok demiyorum zaten ama Çin'de bile adamlar bu motorları fabrika çıkışlı kullanmıyor zaten bir çok parçasını alır almaz değiştirerek kullanıyorlar e diyeceksin ki...
  3. H

Ikinci el japon motor

Terbiyesizlik yapmayın herkesin düşüncesi kendisine göre doğrudur ben 13 yıllık bir motoru önerirken içim rahat etmiyor motosikletler arabalar gibi kullanım ömürleri çok uzun makineler değil. Burada bilirkişi değilsiniz burası bir forum ve fikrimi belirtiyorum tıpkı sizin yaptığınız gibi...
  4. H

Ikinci el japon motor

Evet cf ne oldu sen ve arkadaşların motora binmesini bilmiyorsanız cf nin suçu ne ? Benim arkadaşım da sırasıyla 250sr ve 450sr kullandı en ufak bir problem yaşamadı? 450sr da radyatör patlatma problemi var kronik onu kabul ediyorum ama 250sr taş gibi motor nesi komik geldi anlayamadım ?
  5. H

Ikinci el japon motor

Çok eski motorlarla uğraşamazsın
  6. H

Çok İlginç Bir Sorun

Dostum memtest yaptın mı
  7. H

Çok İlginç Bir Sorun

Dostum ramlerin ne marka model, kaç gb memtest baya uzun süren bir test bütün geceni buna ayırman gerekir 32gb falansa. 1778021994 16gb sa bile 6 saat falan sürebilir testi tamamlaman o kadar vaktim yok diyorsan windows bellek tanılama testini yap ama kesin %100 sonuç veren bir test değil.
  8. H

Ikinci el japon motor

Tavsiye etmiyorum o kadar eski bir motor alacağına cfmoto falan al daha güncel. 1 sene kuryelik yaptım binlerce parçası var motorların sürekli bozulan parçaları mekanik aksamı bir şekilde bulursun ama saçma sapan bir parçası bozulur yaya kalırsın kaç senelik motor garajdan çıkmamış bile olsa...
  9. H

Çok İlginç Bir Sorun

Memtest yap sorun ramlerde olabilir (bence yüksek ihtimalle öyle).
  10. H

❌İndirim Bitti! Corsair HS55 Stereo Oyuncu Kulaklığı - 1839₺

Oğlum sırf kaliteli y kablolar bu fiyatlara gidiyor zaten kullanan varsa y kablosu kaliteli mi bilen duyan ses versin.
  11. H

180hz monitor için cs2 minimum kasa önerisi

Ekran kartı yuvası Pcie 3.0 gelecek için kısır bir anakart tabii ki de ama zaten halihazırda problemsiz kullanabileceğin çok güzel kartlar da mevcut rtx3070 e kadar sıkıntısız yükseltirsin ama sana tavsiyem başlangıç olarak r5 3600 ve 1660super veya 1660ti falan da 180hz monitör için işini görür...
  12. H

180hz monitor için cs2 minimum kasa önerisi

ryzen3 3100 kule tipi soğutucu 16gb 3200mhz ram 1650super işini görür 1778018850 İkinci elde bu sistemi 10k ya buldum işlemciyi r5 5600 ile değiştirdim 240hz monitör çektim çiçek gibi oldu bana toplam maliyeti 22k oldu ileride bir de ekran kartını değişirim çiçek gibi sistem olur. 1778018919
  13. H

bilgisayarımın internet bağlantısı sürekli kesiliyor

Evdeki telefonlardan ve televizyonlardan bağlanırken sıkıntı yok fakat bilgisayarımdan bağlanırken sürekli bağlantım kopuyor tekrar el ile bağlıyorum durum çubuğundan. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Geri