Arama sonuçları: *

• Users: onurkeless
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Yeni sistem aldım H.o mu G.o mu?

Sağolun hocam yalnız monitörle 29K'ya çıktı fiyat. Sadece sistem için o kadar bütçe çıkamazdım.
  2. O

Hocam mağazalarda dedigi icin o sistemin taksit seçenekleri görünmüyor ama mağazada taksit seçeneği sunuluyor.
  3. O

Hocam sistem için max 25K bütçem vardı zaten ekran kartsız laptoptan bu sisteme geçen biri olarak 5600X ve 4060 bir süre mutlu edecektir. Sağolun
  4. O

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2479-hd-pro-24-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,652159841.html 1741076941 hocam fiyat olarak çok fark yok diye yaptım ve b550 öneriliyordu daha çok sağolun.
  5. O

Merhabalar, yeni bilgisayar aldım Vatan bilgisayar mağazasından. Diğer sitelerdende araştırdım ama peşin fiyatına 3 taksitli oldugu icin işime geldi. Anakartı B550 yaptım bir tek. Monitör olarakta VX2479 180hz ıps aldım. Kasa+Monitör 29K fiyata geldi. Amd gpu istemiyorum 4060 bakıyordum zaten...
  6. O

Ryzen 5 3500U Laptop Oyun Tavsiyeleri

Bendede 8 GB 2400mHz Ram vardı bir 8 GB daha aldım sana da öneririm eğer alıcaksan Cpu-z programından Memory sekmesini at CL değerlerini de görelim...
Geri