Arama sonuçları: *

• Users: Hain Kostok
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Hain Kostok

Ryzen 7 5700x ve RX 7800 XT'den Oluşan Sistem İyi Mi?

Arkadaşıma yaklaşık 43.500 liraya şöyle bir sistem kurdum henüz satın almadı değiştirmemiz gereken bir şey var mıdır? Daha çok uyumsuzluk, yetersizlik gibi sorunlar önemli örneğin soğutucu 5700x işlemciyi soğutabilecek kapasitede mi gibi. Sistem Tür Ad Sayı Fiyat URL İşlemci AMD Ryzen 7...
  2. Hain Kostok

Microsoft Edge yazılar kırmızı kutulara dönüştü

Microsoft edgeyi açtım ve tüm yazıların kırmızı kutulara dönüştüğünü gördüm kapatıp açınca düzeldi. Virüs fln bulaşmamıştır değil mi?
  3. Hain Kostok

Ubuntu anlayamadığım yazılar gösteriyor.

Hocam konuda bir hata varsa kusura bakmayın ubuntuyu açtım ve karşıma birsürü değişik yazı çıktı nasıl çözeceğimi bilmiyorum yardım eder misiniz? 1661158410
  4. Hain Kostok

12600K Anakart Önerisi

Peki hocam özelliklerde mATX yazıyor diğerlerinde ATX yazıyor bir fark olur mu?
  5. Hain Kostok

12600K Anakart Önerisi

Merhabalar efendim İntel'in yeni çıkardığı 12. nesil 12600k işlemci ile birlikte sistem toplamayı düşünüyorum gerçekten işlemciye yetecek yüksek performanslı mümkünse 3k'yı geçmeyecek F/P bir anakart öneriniz var mıdır? Wifi vb. özelliklere o kadar önem vermem ama olursa iyi olur.
  6. Hain Kostok

Çözüldü✓ 15000 TL Sistem Önerisi

Hocam bu bilgisayar 5-6 sene götürür mü ve multitasking için uygun mudur?
  7. Hain Kostok

Çözüldü✓ 15000 TL Sistem Önerisi

Merhabalar yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum masaüstü ve android programlar geliştireceğim, video düzenleyeceğim ve boş vakitlerimde de oyun oynayacağım. Bana i5 12600k/ryzen 5 5600x civarı bir işlemciye, orta seviye bir ekran kartına ve en az 16 gb RAMe sahip, beni en az 6 sene...
Geri