Arama sonuçları: *

• Users: Remha
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

RX6650 ekran kartı görünmüyor driver kurulmuyor

rx 6650 xt ekran kartım var 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yoktu ama 3-4 ay önce format attım ve ekran kartının driverını kuramıyorum 1603 no lu hatayı veriyor bende sorunu çözmek için amd clean up utility ile amd dosyalarını kaldırdım ama şuan ekran kartı bilgisayara bağlı gözükmüyor ve driver...
  2. R

Xiaomi poco x3 nfc kendini yeniden başlatıp format ekranına atıyor

Telefonun şarzı bitti ve şarza taktım yaklaşık %60 a kadar kapalı şekilde şarz oldu daha sonra telefonu açtım ve kilit ekranında biraz daha şarzda bıraktım şarz 80 olunca telefonu şarzdan çıkardım ve açtım telefonu açtıktan 10 saniye sonra kendini format ekranına attı. telefona format atmadan...
  3. R

Kasa çalışıyor ekran çalışmıyor

Ekran kartı Pinleri dolu 1660403354 Yani kasaya mı yeterli güç gitmiyor monitöre mi?
  4. R

Ekran kartına taktım
  5. R

Laptop bağlayınca çalışıyodu
  6. R

Modart m7 sistem aldım kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve ekran kartı kilidinin orda turuncu ışık yanıyor . Acaba ekran kartını takarken hata yapmış olabilir miyim .Birde ekran kartına kablo taktım ama boşta kablo kaldı. Yardım ederseniz sevinirim
  7. R

Webtekno sistem vs modart sistem

Bilgisayar almayı düşünüyorum bu iki sistem iyi gibi gözüküyor sizce hangisini almak daha mantıklı (f/p olarak)
Geri