Arama sonuçları: *

1. P

Twitch özel mesajdan küfür

Bahsettiklerin genelde üst kademede tanıdıkları olanlar. Sanıyorum ki böyledir.
  2. P

Tartışmaya Kapalı Cümleler Yazın!

Darius adet getirtir.
  3. P

apşğsdfopasdıkoasopdkıfkolpaolpsdf sakin ol la espri anlamında yazdım. 1660346502 De ayrı bu arada
  4. P

Yani reis öyle bir diyorsun ki 30 yıllık avukatsın sanki. Arkadaşım işinin ehli değilsen, veya bilgi sahibi değilsen yorum yapma. Yapacaksan da açıklayarak yap. Sadece bunu istiyorum. Bak ben gergin biriyim, agresifim.
  5. P

Değmez yani
  6. P

Neye dayanarak bu tümevarıma ulaştınız? yanlış anlamayın sadece soru mağyetinde sordum.
  7. P

merak ettim sadece ya oyun arkadaşım yok da belki oynarız diye
  8. P

Yaş kaçtı merak ettim de?
  9. P

Ne olabileceğini öğrenmeye çalışıyorum. Instagram, facebook gibi profili ismi ve soy ismi profil fotosu olan kişiler, dava edildiğinde sonuçlanabiliyor. Bu arkadaşın kendine ait kişisel bir bilgisi de yok.
  10. P

Sadece birkaç cümle konuşma geçti aramızda
  11. P

Bir şey çıkar mı
  12. P

Twitchte özel mesajdan küfür eden kişiyi dava edebilir miyim?
  13. P

Alfa kurt VS Kangal Köpeği

Karşılaştırma o kadar adaletsiz ki, kangal'a acıdım resmen.
  14. P

Bu kasa kaç TL eder?

Kaça gider sizce?
  15. P

Bu kasa kaç TL eder?

Anakart = MSI A68HM-E33 V2 İşlemci = AMD Athlon X4 860K Ram = - 4GB Kingston Hyperx Fury 1600Mhz - 4GB Kingston 1333Mhz DVD Sürücü = Samsung SH-224 4 tane RGB fan, 2 tane mavi fan. Toplamda 6 fan. 1659266642 boş satmıyorum tabii ki
  16. P

Bu kasa kaç TL eder?

nasıl yani kaç tl eder?
  17. P

Bu kasa kaç TL eder?

Kasamı satıyorum. 1150tl'ye koydum. 800tl veren var sizce 800 çok mu az? Anakart = MSI A68HM-E33 V2 İşlemci = AMD Athlon X4 860K 3.7Ghz Turbo 4.0Ghz Ram = - 4GB Kingston Hyperx Fury 1600Mhz - 4GB Kingston 1333Mhz DVD Sürücü = Samsung SH-224 Fan = 4 tane RGB fan, 2 tane mavi fan. Toplamda 6 fan...
Geri