Arama sonuçları: *

1. Muhammed Alabbud1

Öneri termal macun önerisi

bende bakmıştım hepsiburadadan çogu kişiye çakma gitmiş teşekkür ederim
  2. Muhammed Alabbud1

Öneri termal macun önerisi

iyi akşamlar r5 3600 kullanıyorum ve işlemci 60 derecelerde 2 senedir hiç termal macun sürmedim ilk başlarda 45 dereceden fazla çıkmazdı ama şimdi ısınıyor önerilerinizi bekliyorum
  3. Muhammed Alabbud1

İşıgı açtıgımda bilgisayar çalışıyor!

Benim anladıgım adamın prizi yok direk duvara baglı diyor bence sıkıntılı
  4. Muhammed Alabbud1

Reis dikkat et!
  5. Muhammed Alabbud1

Nası anlayacan?
  6. Muhammed Alabbud1

Ya ondan yana sıkıntı yok çogu kişide öyle bendede ama benim sorun farklı
  7. Muhammed Alabbud1

Benim hem kapalıyken hemde uykudayken açılıyor
  8. Muhammed Alabbud1

Zar zor ev bulduk zaten kiralar tavan😬
  9. Muhammed Alabbud1

kAfalar jüpiter 1692483382 He aynen onlardan
  10. Muhammed Alabbud1

okudugunu anlamakta güçlük çekiyorsun galiba
  11. Muhammed Alabbud1

O sorun degilde bende oluyor ama şu kendiliginden çalışması elektrikte bir sorun oldugu anlamına geliyor biraz sıkıntı zar zor aldım zaten 1692482432 çözüm bulamadın yani 1692482612 Yarın degiştirecem bence lambadan kaynaklı çünkü normal degil şu ince uzun lambalar varya sanayilerde kullanılan...
  12. Muhammed Alabbud1

Iyi akşamlar beyler sorun başlıkta yazdıgım gibi Yeni eve taşındım ve pc yi kurduktan sonra normal çalıştırım kapatıyordum ama dün pc uyku yaptım ve odanın ışıgını açtıgımda pc kendiliginde çalıştı daha sonra bilgisayarı kapattıgımda denedim tekrar çalıştı nedeni ne olabilir başınıza geldimi...
  13. Muhammed Alabbud1

BU ANTİVİRÜS PROGRAMI ALINIR MI

bilmiyorum aynı özellikler olmayabilir bana linkini atsan indiregim o zaman bir yıllık 160 tle vermeyiyim
  14. Muhammed Alabbud1

kanka nasıl kullanıyın ben indirmiştim şimdi tarama yapamadım lisans istiyor oda 160 tl 1690571938 sıfırlarsam geçici bir süreligine geçmiş olacak her virüs bulaştıgında sıfırlayamam çünkü edit yapıyorum ve çok dosya oluyor green screenden videolardan cartu curtu işte
  15. Muhammed Alabbud1

hayır kaspersky de paralı ama onuda almayı düşünüyorum sıfırlarsam geçici bir süreligine geçmiş olacak her virüs bulaştıgında sıfırlayamam çünkü edit yapıyorum ve çok dosya oluyor green screenden videolardan cartu curtu işte
  16. Muhammed Alabbud1

İyi akşamlar beyler 2 hafta önce trojan diye bir virüs bulaştı pc ye bi antivirüs programı indirmiştim ücretsiz kulanım suresi doldu ve şöyle daha ucuz antivirüs programı gördüm ne düşünüyorsunuz👇...
  17. Muhammed Alabbud1

Yardım Ne yapmam lazım bu virüs mü

Tarama yaptım ve sonuçsorun çözüldü işlemci 70 dereceden 40 lara indi 🙏 1688933081 Tarama yaptım ve sonuç Sorun ç sorun çözüldü 🙏
  18. Muhammed Alabbud1

onu sona bırakıyorum haledebilirsek eger eger tabi emin olduktan sonra 1688930548 Ama %19 da takılı durdu kaldı ya 1688931320 program yarım saatir %19 da sadece youtube çalışıyor normal mi yoksa tekrar silip yükleyim 1688931423 Daha şimdi %26 oldu XD
  19. Muhammed Alabbud1

Kuruluyor şimdi %19 da biraz yavaş kuruluyor ama bekliyorum
Geri