Arama sonuçları: *

• Users: bossguven
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Ender 3 v2 yazıcı ekran dondu

Arkadaşlar yazıcıyı bu gün aldım kurdum ilç açtığımda çalışıyordu yazılımı güncellemeye çalışınca bu ekranda kaldı açtım kapadım hiç değişen bişe yok
  2. B

3D yazıcı printer önerisi

Böyle yazsam çıkar mı teşekkürler
  3. B

Bakacam usta teşekkürler
  4. B

Arkadaşlar bana güzel sağlam baskı alabileceğim bi 3D yazıcı önerebilir misiniz (Hangi konuda açacağımı bulamadım kb)
  5. B

M2 ssd yi harddiske dönüştürmek mümkün mü?

Eyw usta teşekkür ederim
  6. B

M2 ssd yi harddiske dönüştürmek mümkün mü?

arkadaşlar elimde bu ssd var 256gb okulda program taşımak için bunu taşınabilir hdd ye dönüştürülebilirmiyim varsa aparat linki bırakırmısınız
  7. B

Çözüldü✓ Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü

Arkadaşlar asus tuf 3060lı modeline sahibim dün süper şekilde oynadığım oyun bu gün böyle bi hata verdi sıcaklık değerlerine baktım normaldi 65-75 arası nedeni nedir bilen yardımcı olabilir mi?
  8. B

İos 16 da canlı duvar kağıdı olmuyor

7plus vardı bende onda oluyodu ama
  9. B

Usta iphone 11 kullanıyorum ios16 ya geçtim ama ekrana canlı resim koyamıyorum
  10. B

Oluyormu yapabilen varmı bilglendirebilecek varmı
  11. B

Çözüldü✓ Kablosuz Mouse Önerisi

Arkadaşlar laptop için gerekli lazer tercihimdir orta tuşu hızlı bozulmayan bişe lazım Max300
  12. B

Asus tuf a15 R7 6800h 3060 DENEYİMLERİM

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-6-nesil-ryzen-7-6800h-16gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-w11.html
  13. B

Asus tuf A15 R7 6800H 3060 nasıl bir laptop

https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-tuf-a15-r7-6800h-3060-deneyimlerim.618764/ Kardeşim ben bizzat kullanıcısıyım tamda bu akşam konu açtım buyur
  14. B

Asus tuf a15 R7 6800h 3060 DENEYİMLERİM

Arkadaşlar 20 gün önce bu bilgisayarı aldım mühendislik öğrencisiyim güçlü bişey olsun dedim. Alırken çok tereddüt içinde kaldım çok ısınıyor ısınınca kasıyor yok yandı yok bitti gitti falan diyen çok oldu ben yinede hoşuma gittiği için kendim deneyipleyip almak istedim benim şimdi sizinle...
  15. B

…..aaa

……aaa
  16. B

Yurt disindan gelen kacak telefon hakkında bilgisi olan varmi

Kanka kaçak geliyor ülkeye kesin bilgi
  17. B

Çözüldü✓ Çok pahalı olmayan alptop çantası ve soğutucu önerisi

Çok extrem şeyler aramıyorum arkadaşlar 15.6 inç bi laptop aldım sırt çantası kullanmayı seviyorum kaba olabilir severim kullanışlı bişeyler önerirseniz çok memnun kalırım
  18. B

Yardım ASUS TUF Gaming A15 ısınıyor mu?

Kardeş içinde 6800h var güçlü işlemci ister istemez yük altında 4800h 5800h tan daha fazla ısınıyor olabilir bu 6 silindir bi motorun 4silindirden daha fazla yakması gibi bir şey çok yük altına sokmazsın (her oyunu ultra sonik fantastik ayarlarda oynamazsın) olur biter
Geri