Arama sonuçları: *

• Users: IdrisLol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

1000-1500 lira arasında mikrofon önerisi

ordan fifine a6v alıcaktım 1200 liraydı zam yapmışlar şuan o parada mikrofon göremedim itopyada
  2. I

1000-1500 lira arasında mikrofon önerisi

1500 liraya kadar çıkabilecek bi bütçem var yayın yapmayı düşünüyorum ne mikrofon önerebilirsiniz
  3. I

Fifine a6v mi k669promu

İçerik Üretmeye Başlamayı Düşünüyorum Fifinein bu iki mikrofonu itopyada indirime girmiş hangisini almalıyım sizce hangisini önerirsiniz https://www.itopya.com/fifine-ampligame-a6vb-rgb-usb-mavi-gaming-mikrofon_u23317...
  4. I

Teknosa outlet ürün Alınır mı?

Teknosa dan Outlet ürün alicam kulaklık ama içimde bı kuşku var sesinde veya kablosunda sıkıntı varmıdır diye baktigimda sadece kutuda hasar ve kulaklikta çizik var yazmışlar hocam bunlar pek önemli deil benim için ama ses durumu ve kablonun sağlam olması temassizlik yapmaması önemli napıyım...
  5. I

Hyperx Cloudx Stinger Core Wirless Mı Hyperx Cloud Core mu

Yukarıda Yazdığım İki Kulaklık Arasında Kaldım Öneri Yaparsanız Sevinirim
  6. I

🔥İndirim HyperX CloudX Stinger Core Kablosuz Oyun Kulaklığı--- 1998₺

Ürünün herhangi bir açıklamasında 7.1 a Yazmiyor 7.1 bi kulaklikmi
  7. I

Yardım Faceit Türkiye'ye En Yakın Serverler Hangisi ?

hocam buraya katılmak için faceit premium lazımmı
  8. I

Oyunlar aniden kapaniyor

xmp 2 yok hocam malesef xmp 1 var 2 yi nası açıcam
  9. I

Oyunlar aniden kapaniyor

Oyun hocam 1720706197 Xmp açıktı kapattim galiba sen ne yapmam gerektiğini yazarsan iyi olur hocam onu uyguliyim bide 1720707555 Hocam xmp 1 i açtığımda oyun yerine bilgisayar kapanmaya basliyo kendini yeniden baslatiyor
  10. I

Oyunlar aniden kapaniyor

750 w PSU ekran kartı rtx 4070 super
  11. I

Oyunlar aniden kapaniyor

hayır hocam kapanmıyor ekran kartı için yaptığımda bi 10 dk fln durdum testte kap
  12. I

Oyunlar aniden kapaniyor

Merhaba dostlar rdr2 ve cyburpank yükledim bilgisayara ama herhangi bir hata almadan aniden kapaniyor nedenini anlamadım ekran kartı driverini 3 kere yeniden kurdum genede olmadı yardımcı olacak varmı lutfen
  13. I

Tarayicim çok yavaş sitelere gidilmiyor

Tam anlamadım hocam biraz açabilirmisin
  14. I

Kocaeli hocam
  15. I

Dostlar yeni bı sistem aldım interneti ethernet kablosuyla bağladım tarayıcı açtığımda aratma yaptığımda herhangi bı sorun yok ama sayfaya gitmeye çalıştığında 2-3 dk da gitmiyor yardımcı olabilecek varmı internet turknet yeni gectim
  16. I

🔥İndirim PC Hocası 7500F & 7700XT Sistem 28999TL

Alınır mı? hocam nasi sistem
  17. I

Rx 7700xt vs rtx 4070 super

Yani 4070 aliyosan 2 k monitör de almalisinmi diyosun hocam
  18. I

Rx 7700xt vs rtx 4070 super

Dostlar elimde 2 sistem var aralarinda 14 bin lira kadar bı fark var biri Rtx 4070 süper + ryzen 5 7600 diğeri ise Ryzen 5 7500f mpk + 4070 ti Assagiya birakicam kampanyalı biri PC hocası daha yeni topladı sormak istediğim o 14 bin liralık farka degermi hızlı cevap verirseniz güzel olur...
  19. I

Rtx 4070 super ryzen 5 7600f sistem nasildir

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Dostlar PC yi pc hocası incelemisti normalde işlemci olarak ryzen 7 7500 kullaniliyo ama ben 7600 e yukselticem bu fiyat için guzelmidir değilse ne onerirsiniz
Geri