Gsb desteği ile redmi 12 aldım 2 yıl doldu yeni telefon aldım redmiyi aileme verecektim redmide benim simi takınca çalışıyor sıkıntı yok ama başka sim takınca sadece acil aramalar yazıyor sebebi nedir sizce nasıl düzeltebilirim
Merhaba arkadaşlar öğrenci vergi indiriminden yararlanarak telefon almak istiyorum aklımda şuan redmi note 12 almak var sizce değer mi yoksa aynı fiyata daha iyisi var mı? bi de bu indirimden yararlanan varsa süreç nasıl işliyor anlatabilir mi? teşekkürler
Merhaba arkadaşlar bu öğrenci vergi indiriminden yararlanarak telefon almak istiyorum sizce en mantıklı telefon hangisi ve bu indirimden yararlanan arkadaşlar varsa alım süreci nasıl oluyor anlatabilir mi? teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum laptopuma bakım yaptırmak istiyorum garantinin bozulmaması için direk gittiğim yerde bakım yapabilecek bildiğiniz lenovo teknik servis var mı kargo vb şeylerle uğraşmak istemiyorum
kankam hayırlı olsun öncelikle 1-3 iş günü içerisinde geleceğini düşünüyorum. bana laptop geldikten sonra yazar mısın laptop nasıl kargolaması ve ürün ne halde geldi yazabilir misin?
Merhabalar laptop almayı düşünüyorum ve beğendiğim ürünler teknorya satıcısı tarafından satılıyor teknorya hakkında internetteki yorumları okuyunca almaya çekindim açıkcası sizce güvenilir mi?