Arama sonuçları: *

• Users: Serkan0066
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Serkan0066

Yardım Türk Telekom bina girişine kutu koymuş

Türk Telekoma gidip sormadınız mı hocam 😀 1768838860 Yarın gidip bayiyi darlayıp bilgi alayım en iyisi
  2. Serkan0066

Aktif tt abonesi değilim hocam millenicom kullanıyorum 1768837980 Umarım bekletmez o kadar tüm mahalleye bir anda başlandı teker teker yaptılar kısa sürede
  3. Serkan0066

Yani 1 ay sadece beklemem yeterli arada sorgulama yapıyorum eğer aktif oldumu diye 1768837145 Bide bundan 100 mü 1000 mi alacağım bilginiz varmı
  4. Serkan0066

3 hafta önce tüm mahalleye turuncu kalın üstünde türk telekom yazan fiber kablo çekmiştiler sonraki haftada yanına gri ince kablo sarıp gittiler, iki gün öncede kutu koymuşlar her kapıya ayrı ayrı kablo sarıp bırakmışlar resimdeki gibi, şuan ne yapmam gerek internetten altyapı sorgulayınca eski...
  5. Serkan0066

Yardım 50-55 bin tl arası oyun laptop önerisi

teşekkür ederim hocam ekran kartı watt kaçtı acaba bu cihazda 1768740841 Gow tarzı oyunlarda üzer mi
  6. Serkan0066

Yardım 50-55 bin tl arası oyun laptop önerisi

Bütçem daha çıkmıyor bu aralıkta alınabilecek en mantıklı laptop nedir hocalarım
  7. Serkan0066

gamermarkt durdurulmuş : takibe itiraz

hala açık durdurulmuş görünüyor iyi hatırlattın bir avukata danışayım ne yapabiliriz diye, birazda internetten bakındım açık durdurulmuş olması ben tarafından zaman kazandırıyor
  8. Serkan0066

Bu site güvenilir mi

iki ay önce b550 anakart aldım sorunsuz geldi
  9. Serkan0066

Amazonda gezerken böyle bir ürüne denk geldim kullanan var mı aranızda ?

şahsen aynı marka olmasada iyi bir markanın soğutucusu bile 3 4 derece fark ettiriyor bunun yerine macun alıp değiştirmeni öneririm bide laptop altını havada kalıcak şekilde kullanın
  10. Serkan0066

Öneri Yeni shopify sitem olmuş mu? Eksiklerim nelerdir?

site hakkında pek bilgili değilim eline sağlık hocam da şu ana sayfadaki yeri fareyle kaydırabilsek iyi olurdu
  11. Serkan0066

Logitech superlight 2 amazon

14 gün iade wraith gibi yerlerde açılınca kabul edilmiyor amazonda durumu merak etmiştim
  12. Serkan0066

Haklısın burdan baktım boyut olarak tatmin eder diye düşünüyorum, dediğin tür delikli yapılar hic hoşuma gitmiyor cevap için teşekkür ederim asıl mesele iade alırlar mı açıkçası mağazada test imkanım yok
  13. Serkan0066

amazondan superlight 2 alsam uymazsa iade edebilir miyim satıcıyı da amazon seçtim geldiğinde skatezlere yada kutudaki hiçbir şeye dokunmayacağım. https://amzn.eu/d/3Lxi4I7
  14. Serkan0066

🔥İndirim Next Start Pro 4K 32 GB Android TV Box 1.715 TL

bilmediğimden soruyorum bunu alıp kaçak maç izlenebilir mi googleden falan selcuksp taraftarim gibi
  15. Serkan0066

E SPOR İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

sadece rank odaklıysan ve renkler de umrunda değilse benqdan şaşma kardeşim tepkime süresi çok iyidir kullandım da. şuan xg259qns 380hz kullanıyorum benq kadar hızlı değil tabii ki de fakat renklere önem veren birisiyim karar senindir
  16. Serkan0066

USB HUB Kullanmak gecikme yapar mı ? (Klavye,Mouse,Kulaklık) Usb 2.0

normalde kullan gitsin ben fps oyunu için söyledim
  17. Serkan0066

USB HUB Kullanmak gecikme yapar mı ? (Klavye,Mouse,Kulaklık) Usb 2.0

fps oyunu oynuyorsan 2.0 ile 3 arasında hissedilir fark oluşuyor bizzat hem laptop hem masaüstü kullandığımdan biliyorum
  18. Serkan0066

Çözüldü✓ 500gb m2 ssd önerisi

1300 bütçem var pek bilgim yok ama dram olması uzun ömürlü sanırım kullanan öneren varmı
  19. Serkan0066

Öneri 4K am4 anakart önerisi

İşteyim modeli tam hatırlamıyorum da mini atx kasa hocam
  20. Serkan0066

Öneri 4K am4 anakart önerisi

kart fena duruyor da kasa el vermez buna
Geri