Arama sonuçları: *

• Users: basriv
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

FIFA 23 PRO CLUB Takımımıza güzel vakit geçireceğimiz arkadaşlar arıyoruz

Arkadaşlar merhabalar. Yaş ortalamasının yukarıda olduğu, sevgi ve saygının ön planda olduğu güzel bir aile ekibimiz var. Takımımız da akşam saatlerinde belirli/belirsiz günlerde haberleşerek oyun oynuyor, vakit geçiriyoruz. Hepimizin vakti kıymetli bunu biliyorum. Sizleri de aramızdan...
  2. B

R5 5500 işlemci ve RX6600 sistemimde FPS DROP

Arkadaşlar sorun çözüldü gibi gözüküyor. Önceki ile aynı formatı yeniden atıp sistemimi kurdum. Farklı olarak yaptığım tek şey ise "AMD Software: Adrenalin Edition" Sürümünde eski versiyonlara yönelmek oldu. Gözlemlemeye devam edeceğim değişiklik olursa sizlere ulaşacağım. Yüklediğim...
  3. B

arkadaşlar bugün yeni bir işletim sistemi kurdum, herşeyi yeniden test edeceğim sonuçları sizinle paylaşacağım. " Ekran kartını 22.5.1 sürümüne geçir ve XMP'n kapalıysa onu aç." "Ramlere memtest86 testini yaptınız mı ?" Valorant FPS Değerim; 250 380 Fps arasında. Lakin sorun yaşandığı esnada...
  4. B

sistemim; Anakart; Gigabyte B450m s2h İşlemci; Ryzen R5 5500 Ekran Kartı; Readon RX6600 Ram; 16 GB 3200Mhz 16CL SSD; KIOXIA 480 GB Kasa ve PSU; Corsair spect-delta 650w Sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum, gerekli driver ve güncelleştirmeleri yapmama rağmen (Sadece 2 oyunda deneme...
Geri