Arama sonuçları: *

• Users: EgeKork123
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

DARK SOULS III oyun kolu kontrolleri bozuldu (arkadaşlar lütfen yardım edin param çöpe gitsin istemiyorum)

Arkadaşlar ben yakın zaman da DS3 (DARK SOULS 3) aldım ve bir 11 saat falan oynadıktan sonra kullandığım kolda mı yoksa oyunda mı olduğunu çözemediğim bir sorunla karşılaştım .Kamerayı kontrol etmeye çalıştığım zaman eğer sağ joysticki yukarı götürürsem oyunda kamera sağ ,aşağı götürürsem kamera...
  2. E

RDR2 fotoğraf modunda alınan fotoğrafları nasıl jpg/jpeg formatına dönüştürürüz

İşe yaramadı Daha önceden denemiştim bu da işe yaramadı
  3. E

RDR2 fotoğraf modunda alınan fotoğrafları nasıl jpg/jpeg formatına dönüştürürüz

Arkadaşlar ben RDR2 de fotoğraf modunda çekilen fotoğrafların dosyalarını açamıyorum, sanıyorum ki bu tür dosyalar açılmıyor ve bunu jpg/jpeg formatına dönüştürmemiz lazımmış. Ben de burada yardım lazım bu dosyaları dönüştürmek için basit bir yöntem var mı ve irfanview adında bir program buldum...
  4. E

Çözüldü✓ AMD RSR VE FSR GÖZÜKMÜYOR

sağol ben araştırıyorken ilk bakmam gereken şeye bakmayı unutmuşum rsr rx5000 serisi ve üzeri içinmiş
  5. E

RSR desteği warframe adlı oyunda olmasına rağmen bende gözükmüyor sıkıntı orada FSR desteği olan bir oyunum yok ondan gözükmüyor olabilir ama RSR desteği olan oyun var ve neden gözükmüyor hiçbir fikrim yok
  6. E

Arkadaşlar ben RX 580 ekran kartı kullanıyorum ve RSR, FSR desteği olmasına rağmen gözükmüyor sorun nedir biliyor musunuz?
Geri