Arama sonuçları: *

• Users: Floyd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

345 TYT Matematik Kitabındaki Gidişatım

Anladım, sağolun. Bu arada bugün bir deneme çözdüm ne haldeyim diye bakmak için. ENS yayınlarının 3’lü denemesinden ilkini çözdüm, Matematik 15.5 net geldi.
  2. F

Oldunuz, teşekkürler tekrardan. Yalnız geometri konusunda emin olamadım. Ya geç kalırsam korkusu var.
  3. F

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu arada eşit ağırlıkçıyım. Geometri hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an başlamalı mıyım?
  4. F

Aslında şöyle yapmayı düşünüyorum, ilk 12 konu bitince problemlere başlayacağım direkt sonrasında ise problemlerde belli bi seviyeye gelince problemlerle beraber son konuları çalışacağım. Uygun mu sizce?
  5. F

Temelim pek iyi bir seviyede değil fakat soru çözdükçe sorulara bakış açımın kademe atladığını hissediyorum. Benim Hocam kanalından önce konu anlatımlarını izleyip sonra 345 üzerinden soru çözümü yapıyorum, aslında merak ettiğim şey şu. Evet şu an belli bir noktada kafa patlatıyorum...
  6. F

Elimde 2021 basımı var, konuları ilk kez bu kaynaktan tarıyorum ve henüz 5 konu bitirdim. Şu anda kitap üzerinde kolay-orta kısımdaki soruları çözmede genel itirabiyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Orta kısımda ise yarı yarıyaya veya bir üstüne düştüğüm olabiliyor. ÖSYM tadında sorularda ise genel...
Geri