Arama sonuçları: *

• Users: ozaslanefe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ozaslanefe

akıllı saat bozulmasa bile su geçirsede garanti dışı kalır mı?

Watch 4 classic aldım 5 eylül de su geçirsede bozulmasa garanti dışı kalır mı. araştırdım bilgi alamadım. samsung da kapalı şu an ulaşamıyorum :/
  2. ozaslanefe

Kamera ışık kapatma işlemi???

Kardeşim avukatla görüştüm yasal bir suç güvenlik kameraların hepsinin yasal olarak izlenmesi gereken prosedürleri var bunu öğrensen iyi edersin ben ışıkları kırdığımda o ger zekalı anlamaz san sen belli olmaz zaten 2. ben buraya öneri almak için geldim ne dedim program ???? yardımcı olmuyorsan...
  3. ozaslanefe

ayakkabıları eve almama gerek yok hocam kameram var :cool: 1660513569 ilkler her zaman donanımarşivde :D bant ile uğraşmamak istiyorum arkadaşlar 1660513599 istemiyorum******
  4. ozaslanefe

apartman yöneticimiz YOK :d iflas etti ve gitti yatta apartmanın yarısı yalıtımlı yarısı yalıtımsız :D 1660513512 Gerek yok şu an uzamasını istemiyorum resmi yollar ile hakkımı arıyacağım ps3 kamerası amozondan sipariş edeceğim kamera o geleseye kadar kamera var
  5. ozaslanefe

şöyle kadın ayakkabıların içinde bir** şişesinin camlarını atmış bu süre zarfında kamera yoktu. şimdi var ama 2 ışığı var ve bu sayede bir işlem yapmıyor (zarar verme şiddet gibi gibi) kamera ışıklarını dijital olarak kapatırsam kendisini ifşalar ve şikayette bulunurum kapatsamda kapatmasamda...
  6. ozaslanefe

bu bir dahili kamera! 1660512883 onun yerine bilgisayar üzerinden yapabileceğim bir şeyler???
  7. ozaslanefe

şimdi ben bir sitede oturuyorum block block ayrılıyor abi bizim h block apartman deli ve ger zekalı dolu abi 1. bisikletimi merdivenden uçurdular 2. ayakkabılarımıza cam koydular şimdi ben güvenlik kamerası siparişi verdim amozondan. o geleseye kadar ps3 kamerası koydum benim eski pc den obs...
  8. ozaslanefe

samsung galaxy watch 4 classic 46mm KULLANICI DENEYİMİ????

google pay kullanabildin mi?
  9. ozaslanefe

samsung galaxy watch 4 classic 46mm KULLANICI DENEYİMİ????

Merhaba samsung galaxy watch 4 classic 46mm almayı düşünüyorum deneyimi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi yada bu yerine bunu al gibi gibi Teşekkürler şimdiden :)
Geri