Arama sonuçları: *

• Users: Blaskowic
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Blaskowic

BİLGİSİYARIM KAÇ PARA EDER

öyle bir kasa göremedimn ama sahibinden veya letgoda eminmisin
  2. Blaskowic

BİLGİSİYARIM KAÇ PARA EDER

AMD RYZEN 5 3600 32 GB RAM SAPPHIRE RX 590 2TB HDD 700 GB SSD DEEP COOL İŞLEMCİ SOĞUTUCU MSI B450 GAMING PLUS MAX ANAKART SHARKOON GAMING CAM KASA BU KASAYI 2 EL KAÇA SATARIM
  3. Blaskowic

Sistemimin Piyasa Değeri Hakkında Yardım

ryzen 5 3600 msi gtx 1660 super ventus xs oc 16 gb ddr4 ram 1tb hdd 240 ssd powerboost kırmızı rgb camlı kasa arkadaşlar tam bilmediğim için bu sistem nekadar eder
  4. Blaskowic

oyun oynarken sistem donuyor

merhaba arkadaşlar fx 6100 işlemcimi fx 8350 terfi ettirdim fakat pes 21 oynarken pc dondu ve reset atmadanda düzelmedi stok fan kullanıyorum ondan olmuş olabilirmi
  5. Blaskowic

FX 8350 BLACK EDITION ALINIR MI

AMA ÖNBELLİĞİ 16 MB VE İZLEDİĞİM VİDEOLARDA BAYA İYİ BRİ PERFORMANS ARTTIĞI SÖYLENİYOR
  6. Blaskowic

FX 8350 BLACK EDITION ALINIR MI

ARKADAŞLAR BİR SİSTEMİM VAR PERFORMANSINI YÜKSELTMEK FX 8350 BLACK EDİTİON ALMAK İSTİYORUM DOĞRU YAPIYOMUYUM BÜÜTÇEM AZ OLDUĞUNDAN DOLAYI SİSTEM =ASUS MSA 972.0 16 GB RAM ASUS STRIX 950 AMD FX 6100
  7. Blaskowic

çözümü yok ama anlatmak istedim

Merhaba ben 17 yaşındayım 10 yaşındayken annenle babam ayrıldı daha doğrusu annem evi terkketti bu olaydan sonra ben ve abim babannemin ve dedemin yanında yaşamaya başladık yaklaşık 7 senedir .allah razı olsun bize bakıp büyütüyolar ama ben bir sevgi görmüyorum bi ilgi alaka nebiliyim benle...
  8. Blaskowic

hikaye oyunu önerisi

wolfestein new order
Geri