Arama sonuçları: *

• Users: cakefakery
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

S25 256 GB nereden güvenli bir şekilde alınır?

hocam bayram da bu telefona indirim gelebilir mi peki
  2. C

aklıma takılan asıl şey bu yorumlarda bazen telefon kurulu geldi, kvk bandrolü sonradan yapıştırılmış gibi muhabbet yapıyorlar.Ben böyle bir sorunla karşılaşırsam ortada kalır mıyım
  3. C

S25 256 GB alacağım Hepsiburada Amazon gibi yerlerde vatan ve MediaMarkt'a göre 5 6 bin TL daha ucuz. Samsung Türkiye garantili yazıyor. Tereddütlerim var ilk defa bu kadar yüksek fiyata Online alışveriş yapacağım. Tereddütümün sebebi satıcıların Amazon ve Hepsiburada olmaması. Linkler aşağıda...
  4. C

Tam Ekrn İyileştirmelerini Devre Dışı Bırak-Yüksek Dpi Ölçeklend. Geçersiz Kıl

Bu iki ayar tam olarak ne işe yarıyor? Valorant gibi oyunlarda açılması gerekiyor mu?
  5. C

Yardım 500-550w 80+bronze psu önerisi

650-750 tl
  6. C

Yardım 500-550w 80+bronze psu önerisi

500 550W PSU alacağım https://www.hepsiburada.com/gameforce-gf550-550w-80-bronz-sertifikali-guc-kaynagi-p-hbcv00000fn9ak alınır mı? Önerilerniz var mıdır?
  7. C

Yardım Ram overclock yapmak

RAM'e overclock yapılırken RAM çipinin bilinmesinin faydalı olduğunu öğrendim. Peki nasıl RAM çipini öğrenebilirim? Yardımcı olur musunuz?
  8. C

Yardım apu sistemde overclock

Peki çipleri nasıl öğrenebilirim?Kusura bakmayın yeniyim.
  9. C

Yardım apu sistemde overclock

İşlemci- Ryzen 5 Pro 4650G Anakart- MSI B450M Pro M.2 Max. RAM- 2x8 3600MHz Ekran kartı yok. 1- APU sistemde işlemciye overclock yaparsam Valorant CS:GO gibi işlemci gücünü kullanan oyunlarda ne kadar bir FPS artışı sağlarım? 2- İşlemci ile birlikte 3600 MHz olan RAM'lerin MHz sisini de...
  10. C

Yardım freesync premium input lag

Ekran kartım yok. APU işlemci kullanıyorum. Monitör FreeSync Premium açık olarak geldi. FreeSync input lag yapar mı? Yırtılma olmadığı için kapatsam FPS oyunlarında yararı olur mu ya da hiçbir şey değişmez mi?
  11. C

Monitör HDMI 1.4 anakart HDMI 2.0 destekliyor

APU işlemci kullanıyorum. Anakartımda DP yok. HDMI 2.0'a kadar destekliyor. Monitör Max HDMI 1.4'e kadar destekliyor. 120Hz Max alıyorum. 144Hz alabilmek için ne yapmam lazım? HDMI 2.0 alsam monitör destekler mi? (144 Hz i)
  12. C

anakart hdmi desteği

https://www.itopya.com/msi-b450m-pro-m2-max-4133mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-matx-anakart_u9257 Bu anakarta sahibim, acaba hdmi kaçı destekliyor?
Geri