Arama sonuçları: *

• Users: umutcandrd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

24H2 ne zaman çıkıcak veya yakın bir tarih

Microsoft sitesinde resmi Win 11 24h2 yayınlanmış bilginiz olsun.
  2. U

şu sıralar ne oynuyorsunuz

Single olarak Metro serisini öneririm. Online olarak da Battlefield serisi 2042 baya topladı güncellemelerle.
  3. U

🔥İndirim 🔥Silicon Power 2x16 GB RAM Nays İle 1365 TL🔥

Satıcı aradı. Ürünlerin yanlış olduğunu ellerinde soğutucusuz model oldğunu söyledi. Bu ürünün n11 tarafından yanlışlıkla barkodlandığını söyledi.
  4. U

🔥İndirim 🔥Silicon Power 2x16 GB RAM Nays İle 1365 TL🔥

Amd sistemim için alacağım. Anakartın desteklenen ramlarında bu model yok. Bu işlemciyi amd sistemde kullanan oldu mu ? Ona göre alacağım.
  5. U

Öneri Asus Radeon rx6600 8gb ve Ryzen 5 5600x işlemciye hangi anakart uyumlu olur ?

Hocam ortalama B550 anakart ve kule tipi soğutucu uzun ömürlü olarak işinizi görecektir.
  6. U

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 vs Ryzen 5 5600x vs Ryzen 5 5700x

Hocam imkanınız varsa 5700x alın tabi ki yoksa 5600 tercih edin. 5700x kullanıcısı olarak tabi ki çoklu işlem gücü isteyen uygulamalarda daha avantajlı. Kulladığınız çizim programlarında da çekirdek avantajı işinize yarayacaktır.
  7. U

Bi̇zde Hesapli.com Güveni̇li̇r Mi̇??

Güvenilir hocam. İşlemci aldım. Bir günde teslim edildi.
  8. U

Yardım Kedim 1 haftalık kulaklığımın kablosunu yemiş tamir edebilir miyim?

Hocam kablonun uçlarını çakmak ile yakın, üstündeki boyanın yanması gerekiyor temas edebilmesi için. Sonra aynı renklı kabloları bağlayıp güzelce bantlayın. Farklı renklı kablolar birbirine değmesin. Daha temiz işçilik için lehim ve makoranla da yapılabilir ama kablo birleştirmeyi sorduğunuza...
  9. U

amd ekran kartı hata veriyor

Hocam ekran kartını sökün. Pcl Express yuvasına giren yeri silgi ile dikkatlice silin. Zamanla o iletim yerleri kararıp güç çektiğinde sorun yaratabiliyor. Sildiğinizde parladığını görürsünüz zaten. Sonra ekran kartı yazılımını silip tekrar DDU ile silip WHQL sürümünü indirip kurun. Sonra tekrar...
  10. U

350 tl valorant mouse önerisi

Hocam 18 Temmuzdan beri Rival 3 kullanıyorum. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Ani hareketlerde eski mousemde ben takılma yaşıyordum. Rival 3 hem yazılım hem de donanım gayet iyi, fiyatına göre makul diyebilirim. Kullanan biri olarak tavsiye ederim.
  11. U

RX 6650 xt watman hatası ve sistem de anlık takılmalar

Hocam AMD kartlar için her zaman WHQL yazılım sürümünü kullanın. Optional sürüme geçerseniz hata alabilirsiniz. Sonuçta beta bir sürüm. WHQL'yi temiz kurulum yaparak kurun. Sonrasında AMD yazılımından sorun algılamayı kapatın. Sorun devam edersa garantiye gönderirsiniz kartı.
  12. U

arkadaşlar bizim dairenin elektrik saati patlamış

Yok tabi ki hocam farklı bir dürüm vardır. O sigorta, saat çok daha fazla amper çekebilecek güçte. Prizde ki kutupları kısa devre bile yapsanız en fazla şartel atar sağlık bir tesisatta. Farklı bir durum vardır.
  13. U

🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,5 TL KAÇIRMA

Lisans anahtarları format atınca iptal oluyor bilginize. Firma ile konuştuğumda format atarsanız yeni lisans almalısınız dedi. 1500tl ye alanın farkı burada olmalı :). En iyisi CMD devam
  14. U

Oyun Önerisi Lazım Beyler Aklınıza Ne Geliyorsa Önerin

Red Alert 2, Generals Zero Hour
  15. U

HDD Sağlığı hakkında ne yapmalıyım?

O zaman direkt Low Level Format'ı indirip Disk'i Low Level format ile biçimlendirin. Ama bundan önce Windows ile Disk Birleştirme yapın. Son çare Low Level Format olsun. Çünkü Low Level Format ile disk kötü durumda ise kullanılmaz olma ihtimali var. Ama zaten o kadar kötü durumda ise yakın...
  16. U

Ayrı hocam. Low level Format ile Format farklı işlemler. Windows sorunlu HDD'ye mi kurulu ?
  17. U

Çözüldü✓ UserBenchmark testinde işlemcim aynı model işlemcilere göre düşük GHz de kalıyor

Hocam PC'nin ısı değerleri ne durumda ? PC fanları temiz mi ? Sorununuz büyük ihtimalle PC ısısına bağlı. PC tam performans vermesi için bu testleri yaparken veya oyun oyun oynarken cihazınızın güç fişi takılı olmalı. Yoksa tam güç çalışmayacaktır. Fotoğrafta işlemciniz 2.75 Ghz boost yapmış...
  18. U

HDD sentinel programı ile sağlığını kontrol edin. Windows'dan disk birleştirmeyi deneyin. Bazen çok veri yazılıp silindiğinde disk sağlığını etkileyebiliyor. Sağlık yüzdesi hala düşük kalırsa son çare Low Level Format ile diski biçimlendirin. Bu yöntem ile her seyiniz diskten silinir ve işlem...
  19. U

Windows 11e geçilir mi

Uzun süredir kullanıp kullandırıyorum. Herhangi bir sorun yok. Son 3 4 yıllık donanıma sahip PC niz varsa geçin.
  20. U

Çözüldü✓ Rx 6600-R5 2600 Darboğaz

1659972426 Hocam oyundayken pc ısısını kontrol edin. İşlemci ne durumda bakın. Oyunda iken Ctrl+Shift+O tuşlarına basın. Sağ üstte detaylı bilgiler gelecek. Oradan oyun oynarken sistemi izleyin. Kendi kulladığım sistemde drop yaşamıyorum. Sistemde işlemciyi kullanan farklı bir program var mı...
Geri