Arama sonuçları: *

• Users: Kurshun
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Kurshun

Yardım Ekran Kartı Bakımıyla İlgili “Etik” Sorusu

Zaten bakımı yapılması gereken bir kart, açılıp bakımı yapıldı demek daha doğru olur.
  2. Kurshun

Thin Mini Itx Kasa Önerisi

Hocam istediğiniz şeyi ben anlamadım 17x17 anakart boyutu değil mi o boyutlarda kasa var mı? Mac mini boyutlarında bişi istiyorsunuz anladığım kadarıyla :oops: 1790373749 Yani isteğinize en yakın ürün bu olabilir...
  3. Kurshun

Fc27'nin Ücretsiz (Lite) Versiyonu Çıktı!

Online 1v1 varsa süpermiş, pek fifa ile arası olmayan arkadaşla arada 1v1 atmak için. Tüm takımlar var mı acaba.
  4. Kurshun

250k Bütçeyle Laptop Önerisi – RTX 5070 Ti+ / RTX Spark Beklenmeli mi?

Sadece oyun için demen yeterli mühendislik için 5070ti'ya falan gerek yok :) Sürekli taşıyacaksan 14" almanı öneririm.
  5. Kurshun

❌İndirim Bitti! Defacto Slim Fıt Astarlı Fermuarlı Suni Deri Mont 749 Lira

Mart gibi 400 liraya aldım kenara attım bunu giyicez inş :kekw:
  6. Kurshun

🔥İndirim Intel Core Ultra 5 225f 5599tl Vatan

Ram alabileceğimi bilsem alıcam karar veremiyorum bir türlü
  7. Kurshun

❌İndirim Bitti! 2 Kg Glutensiz Nutella Fındık Kreması 574 TL!

Yav normal nutella işte zaten gluten yok ki içinde :kekw:
  8. Kurshun

❌İndirim Bitti! 6.999 TL - LG Xboom Cl65 950w 2.2 Kanal Bluetooth Parti Ses Sistemi

Kağıttan yapılmış apartmanlarımızda kullanılacak ürün değil, müstakil evi olanlar alsın lütfen..
  9. Kurshun

❌İndirim Bitti! Blic Brb1 Akıllı Robot Köpek Uzaktan Kumandalı Sesli Komutlu Rgb Işıklı 949 TL

Evin içinde robota siyasi isimler koyup eğlenmelik fena durmuyor :kekw:
  10. Kurshun

🔥İndirim Gamepower Kai Titanium Ultra 7.1 Usb Kablolu/Kablosuz Kulaklık | 2099 TL

Marka olarak geçinen çoğu firmadan malzeme kalitesi olarak daha iyiler. Yıllar önce warlock compact klavyelerini ve adını unuttuğum bir kulaklığını kullanmıştım. Aynı zamanlarda aldığım razer kraken lite ortasından kırılmıştı, ornata chroma'nın ise tüm tuşları silinmişti. Bütçe yoksa marka...
  11. Kurshun

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Sadece bt mi var bunda :kekw:
  12. Kurshun

❌İndirim Bitti! Diablo 4 - İndirim ve Oynaması Bir Süre Ücretsiz

Oww oynaması ücretsiz diye yazıldığı için belli bir sınır olduğunu bilmiyordum 30 level sınırı varsa hiç indirmenize dahi gerek yok.
  13. Kurshun

🔥İndirim Fenerbahçe 25/26 Sarı Forma 1349tl

Bu adam benim babam kasımpaşa maçında ölen babam :uzgunpeepo:
  14. Kurshun

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

Kıçımızda don yok oled moled konuşup duruyorsunuz :kekw:
  15. Kurshun

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

Elde kalan tüm kötü laptopları satıyorlar :D
  16. Kurshun

🔥İndirim 499 TL - Metaquartz Aksesuar Kardelen Gold Kristal Seri Duvar Saati

2025 yılında evlenmiş herkesin evinde bundan var 😅
  17. Kurshun

🔥İndirim 🔥Gameraider Gr2 Pro🔥Magnezyum🔥40gr 8k Hz Pixart 3950 4.499,00₺ ??🔥

Foruma bak 4500 liraya gameraider marka mouse tartışılıyor kafayı yediniz iyice.
  18. Kurshun

🔥İndirim Glorious Gmmk 3 Hall Effect Gaming Türkçe Klavye%75 2.799₺

Ben sırf glorious klavye denemek için alıcam. Bunun normal versiyonu bile bu fiyatta değildi he olması da güzel. Deneyelim bakalım :) edit: yav yabancılar ne gömmüş bu klavyeyi vazgeçtim
  19. Kurshun

❌İndirim Bitti! Diablo 4 - İndirim ve Oynaması Bir Süre Ücretsiz

Tavsiyem yok hocam akışına bırak, bir silaha builde çok bağlanmadan devam çünkü ilerledikçe zaten daha iyisi geliyor. Tüm silahları dönüştürebilirsin, biriktirmene hiç gerek yok.
  20. Kurshun

🔥İndirim Sahibinden İndirim Kodları

Yav adam teklifimi kabul etmiş görene kadar başkası almış hanginiz o 7500f'i alan 😅
Geri