Arama sonuçları: *

• Users: BangBrang
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. BangBrang

Televizyonunda bazı kanalların sinyali yok

Kanalları Türksat TKGS kullanarak yüklüyorum ama bazı kanalların sinyali yok TRT, ATV, now bunların sinyali var ama Kanal d TV8 gibi kanalların sinyali Yok bu neyden kaynaklı olabilir
  2. BangBrang

Hyperos 3.0 Ne zaman gelir ?

Telefonun bölgesini ayarlardan değiştirsem olurmu peki ?
  3. BangBrang

Eu veya Global sürüme gecemiyormuyuz
  4. BangBrang

Tahmini ne zaman gelir tr ye
  5. BangBrang

Hayır tr cihazı
  6. BangBrang

Poco x7 pro telefonum var internetteki haberlerde x7 proya 3.0 güncellemesi geldiği yazılıyor ama bana herhangi Bir güncelleme gelmedi 3.0 güncellemesi tahminen ne zaman gelir acaba?
  7. BangBrang

Film ve dizi için Tablet tavsiyesi

Arkadaşlar bütçem 25 30K arası bu fiyat aralığında tablet önerisi yapabilir misiniz çoğunlukla film dizi izlemek için istiyorum
  8. BangBrang

Samsung Q8F mi almalıyım yoksa TCL 55C655 pro'mu

Samsung - https://www.samsung.com/tr/tvs/qled-tv/q8f-50-inch-qled-4k-smart-tv-qe50q8faauxtk/?srsltid=AfmBOop5_JC6ThAVGS9m0cUkd4kztQ-lfOwGNiKyp8lnnu4J9HbV77dq - TCL - https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-55c655progtv-55-inc-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-uhd-qled-tv-1237738.html
  9. BangBrang

Samsung Q8F mi almalıyım yoksa TCL 55C655 pro'mu

Samsung'un bu modeli yeni çıktığından hakkında tüketici yorumları bulamadım panel ve yazılım olarak Samsung daha iyi gibime geliyor siz ne önerirsiniz
  10. BangBrang

TV ÖNERİSİ fiyat performans

Bütçem 30-35K arası görüntü, ses kalitesi ve yazılımı iyi olan tv tavsiyeniz varmı
  11. BangBrang

4K 120hz 55 inç TV önerisi

4K 120hz VRR destekli 55 inç TV önerirmisin uydu alıcılı olursa sevinirim bütçem 30K
  12. BangBrang

Ankara Mamak MEBS'te askerlik için neler önerilir?

oralar soğukmu şuan havalar nasıl
  13. BangBrang

Ankara Mamak MEBS'te askerlik için neler önerilir?

Arkadaşlar cuma günü Ankara Mamak Mebs'e ikmal sınıfı olarak acemiye gideceğim. Daha önce burada yapanlar ne önerir ve usta birliği neresi gelebilir?
  14. BangBrang

Assasin Creed shadows save sorunu

Asessin Creed shadows oynuyordum manuel kaydedip çıktım kardeşim kendine yeni save açtı sonra o da manuel kaydetti ama benim save'ik gitti ikimizinde save'i gitmeden nasıl oyunlarımızı kaydedebiliriz
  15. BangBrang

GTA 5 yeni nesil güncellemesi epicgames'de olucakmı

bekliyoruma valla ama hala gelmedi bu şekilde duruyor rockstar launcher'da epicten de çık yok
  16. BangBrang

GTA 5 yeni nesil güncellemesi epicgames'de olucakmı

GTA 5 yeni nesil güncellemesi epicgames'de olucakmı ön yükleme gözükmüyor çünkü
  17. BangBrang

Amblight nasıl yapabilirim

43 inç bir monitör için nasıl amblight yaparım
  18. BangBrang

43 inç TV için harici ambiyans aydınlatma onerisi

Arkadaşlar ps5 için kullandığım Samsung M7 43 inç monitörüm var TV arkası aydınlatma takmak istiyorum ama 43 inç için Uygun olanı yok önerisi olan varmı
  19. BangBrang

Askerlik celp dönemi

Arkadaşlar ben 2024 Ekim ayında yoklama oldum ve bana Şubat celbine dahilsin dediler ama e devletten askerlik tercih başvuru formunu doldurmamistim bugün girdiğimde askerlik başvuru tercihiniz beklenmektedir yazıyordu bende yaptım yaptıktan sonra Mayıs 2025 celbine tabiisiniz dedi, şimdi ben...
  20. BangBrang

Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor

Merhaba, bilgisayarım internette takılırken veya oyun oynarken kendiliğinden kapanıyor. Acaba PSU yetersiz olduğu için mi kapanıyor? 2 tane Philips'in 600 joule akım korumalı prizini kullanıyorum. Kasaya bağlı olan prizde tüm yuvalar dolu. Bilgisayar, modem, monitör ve diğer akım korumalı priz...
Geri