Arama sonuçları: *

• Users: azizdursuns
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Ea hesabım hacklandi maili değişti nasıl geri alırım

aga başkasından steam hesabı almıştım ben, fifa falan oynuyordum ya da bf sıkıntı yoktu ama steam'e bağlı olan ea hesabının e postayı bilmiyorum bu yüzden de naparsam yapayım steamden ea games oyunlarını açamıyorum. ea games'e de ticket açamıyorum napmamız lazım
  2. A

EA GAMES HESAP DESTEK

biraderim aynı sorunu ben de yasıyorum su an ne yapsam baglanamadım, tam olarak nasıl baglandın acıklar mısın
  3. A

EA canlı desteğe nasıl bağlanılabilir?

ea hesabımdaki mail adresim değişmiş, xbox game pass ile giriş yaptığımda kullanamıyorum ne yaptıysam da canlı desteğe ulaşamadım bir fikri bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  4. A

R5 7500F RX7800 XT 16 GB OC 42.000 TL’ye alinir mi?

bana ucuz geldi sizce pahali mi alinir mi? eski sistemimi satip almayi dusunuyorum. sistemde degistirmem gerekenleri soyler misiniz?
  5. A

Ruyalarima bile giren ryzen 7 9800x3d ve 3 fanli herhangi bir ekran karti

iyi aksamlar. artik o kadar cok hazir sisteme baktim ve ozellestirdim ki kafayi yemek uzereyim nerdeyse. hicbir yerde istedigim sistemi bulamadim. bulsam da gecerliligi bitmis stok bitmis bir sey bitmis satin alinamiyor artik. toplama olur hazir sistem olur farketmez. hayallerimi susleyen...
  6. A

Pesin fiyatina 6 taksite 4070 ti super’li sistem

eger oyle diyorsaniz hocam ekteki sistem hakkinda goruslerinizi ogrenebilir miyim 1733776678 sepet linki alabilir miyim hocam
  7. A

varsa 60 bin TL'ye onerebileceginiz bir sistem buyurunuz
  8. A

uzgunum butcem o kadar degil lakin 60 bin TL'ye hafif render ekran kaydi ve oyun icin bir hazir sistem veya toplama pc onerebilir misin
  9. A

merhabalar gamegaraj’da boyle bir kampanya mevcut. nakit param olmadigi icin kredi kartina 6 taksite pesin bolmeyi dusunuyorum mantikli midir? suanki sistemim de amd ryzen 3 1200 islemci sapphire rx470 ekran karti a320m anakart 8 gb gskill ram 120 gb 1 tb hard disk ilana koydum satip 1 taksidini...
  10. A

50 Bin bütçe ile kafama yatan sistem

3 gündür kafayı yemek üzereyim ne istediğim gibi bir hazır sistem ne de monitör bulabildim
  11. A

hocam sitenin kampanyası var bazı modellerde monitör dahil olduğu için
  12. A

biostar, palit, thermalright hiç duymadıgım markalar neden bunları tercih edeyim
  13. A

merhaba arkadaşlar başka site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama itopya'da böyle bir sistem buldum ve özelleştirdim özelleştirdikten sonra böyle bir şey ortaya çıktı yorumlarsanız eksik veya fazla olan bir şey varsa söylerseniz sevinirim eski sistemim de AMD Ryzen 3 1200 AMD Radeon RX470 8 GB...
  14. A

2022'de IPhone 6S Plus alıp JB ile kullanmak

hocam mobil bankacılık vs. kullanmıyorum. fakat önerinizi dikkate alacağım.
  15. A

neden JB önermediğinizi öğrenebilir miyim?
  16. A

merhabalar şu an sebebi belirsiz olarak tuşlu telefon kullanıcısıyım. 10 senedir android kullanıyorum ve android ile çok iyi zamanlarım oldu fakat artık sıkıldım ve zorunlu hale geldiği için 2. el bir iphone satın almaya karar verdim. bildiğiniz üzere ülkemizdeki ekonomik sıkıntılardan dolayı...
Geri