Arama sonuçları: *

• Users: Aspect09
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Tablet için kalem önerisi

sağolun hocam buna bir göz atıcam başka bir öneriniz varmı?
  2. A

bütçe 1000 TL'ye kadar çıkabilirim kaliteye göre aşabilirim. Renk olarak beyaz tercihimdir ama çok önemli değil farklı bir renk olması.
  3. A

Honor pad x9a tabletime çakma işimi görücek bir kalem arıyorum avuç içi reddettme özelliği olursa iyi olur
  4. A

Sneaksup iade yaparmı?

geçen günlerde 40 numara airforce aldım ama yanlardan sıktı. kullanmadım ama fişini kaybettim bir numara büyüğünü istiyorum kart geçmişinden kabul ederlermi iade. etmezlerse genişletmek için ne yapabilirim
  5. A

Fiyatına göre hangi telefon

Arkadaşlar iphone almayı düşünüyorum. iphone 15 ve üstü modellerinde fiyatına göre hangisini almak daha mantıklı.
  6. A

2000 TL %60 Klavye Önerisi

maximum 2000 ye cıkabilirim %60 klavye önerir misiniz?
  7. A

Rampage KB-R135 alınır mı?

evet %60 bakıyorum
  8. A

Rampage KB-R135 alınır mı?

Butcem max 2k sizce bu klavye alınır mı? https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r135-parvus-beyaz-type-c-baglantili-rgb-puding-tuslu-red-switch-us-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000023QL2D
  9. A

Bu laptop alınır mı?

bu fiyata ne gibi ekran kartları bulabilirim
  10. A

Bu laptop alınır mı?

Oyun + otomasyon için bu laptop alınır mı? https://www.itopya.com/msi-nb-cyborg-15-a13ve-897xtr-i7-13620h-16gb-ddr5-rtx4050-gddr6-6gb-1tb-ssd-156-fhd-144hz-dos-noteb_u25209 siz ne önerirsiniz
  11. A

200 - 300 TL'ye mikrofon önerisi

Arkadaşlar kulaklığımın mikrofonu bozuldu ve arkadaşlarımla konuşmak için mikrofona ihtiyacım var 200-300 TL arasında mikrofon önerir misiniz??
  12. A

Gs Bayern Münih Maçı Tahminlerini alalım

3-2 bayern alır
  13. A

500 TL Yİ NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM :d

hocam fifanın indirime girmesini bekle bende bekliyom
  14. A

MANCHESTER UNİTED - GALATASARAY

1-0 Galatasaray kazanıcak net.
  15. A

Yan binada fiber var bizim binada yok

Merhabalar, yan binada fiber var ama bizim binada yok. Üstelik trafo yan binaya 5m uzaklıkta ama ben fiberden faydalanamıyorum ne yapmam lazım?
  16. A

Switchin klavyeye uyduğunu nasıl anlarım

Rampage rmk-x1 miracle kullanıyorum ve switch degistirmek istiyorum ama degistirecegim switch 5 pinliymiş klavyeme olurmu?
  17. A

Steam indirimlerinin son saatleri

İndirim bitmek üzere ve ben bu oyunları aldım. Son 110 TL kaldı önerebileceğiniz oyun varmı?
  18. A

15-20k monitör dahil Pc önerisi

Arkadaşlar kuzenim pc arıyor monitor dahil en fazla 20k bütçeyle https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-zaw-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-oyun-bilgisayari-p-39849?_sgm_campaign=scn_b46b332280000&_sgm_source=39849&_sgm_action=click bu pc nasıldır
  19. A

steam yaz indirmlerinde 200 tl ye alınabilcek oyunlar

Enis kirazoğlunun 68 oyun incelediği bi video var ona göz atabilirsin
Geri