Arama sonuçları: *

• Users: xxxZAURxxx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. xxxZAURxxx

Bu Sefer İşlemci Kıtlığı Geliyor

Bu adamlar 2 el sitelerde tonla satılan ddr2 ve ddr3 sistemleri unuttular galiba. Nah o kadar para yersiniz. Şahsen ben core 2 duo ya geçicem. DDR3 ü bile satıyorum. Eee tabi elde yeni kartlar kalınca illa fiyatını kıracaksınız satamayınca. Üretim de durmadan devam ediyor ya. Kırılma noktası...
  2. xxxZAURxxx

PC'de Virüs Mü Var Sizce?

Uygulama Online oyunlar için mesela CS2 için Cheat olmasın sakın?
  3. xxxZAURxxx

İşverenim Paramı Eksik Yatırdı , Harcasam Sıkıntı Olur Mu?

Fuarda sunduğun ürünleri kötüle o zaman.
  4. xxxZAURxxx

Yurtdışına Nasıl Adım Atabilirim?

Gel Naxçıvan sınır kapımıza. Bir o yana bir bu yana adım at. Vize de yok sanırım bişey demezler.
  5. xxxZAURxxx

Konudan Bağımsız Kusura Bakmayın ama Yardıma İhtiyacım Var

Gel sarılıp uyuyalım. İlaç milaç boş işler.
  6. xxxZAURxxx

Burundaki Siyah Noktayı Ne Geçirir?

Kanka erkek adam burnuyla oynamaz. :monkahmm: Sonra gay derler.
  7. xxxZAURxxx

Elimdeki Fazla Eşyaları Kaç TL'ye Koysam Hızlı Satılır?

Satma sebebin nedir hocam? Belki isteyen çıkar. 1790999525 Fiyat olarak aklında tuttuğun fiyatı söyle. Sıfırın fiyatını şuanda bilmiyorum ama.
  8. xxxZAURxxx

Ticaret Fikiri Deneme #1

Dayı oğlunu çocukken lehim işlerine o kadar heveslendirdimki kendisine Rassperry Pİ kartıyla direksiyon takımı topladı 3-4 yıl önce. Manuel ve yaylı merkeze sabit vites kutusu. Gaz+ fren+ derbiyaj. Elektrik motorlu direksiyon. Geri tepmeli yani hızlanınca direksiyon ağırlaşıyor. Çukurlarda...
  9. xxxZAURxxx

Evde Seslendirmenlik Yaparak Para Kazanmak

Arabam için Subwoofer arıyordum hocam. İyi ki ilanınızla karşılaştım. 1790879768 Müzik takip etme özelliğiniz varsa gel çalış. Her gün 2 öğün yemek ve 3 dolar öderim. 1790879885 Her gün 2 öğün yemek fikrini. Çinlilerin filmlerinden çalmışım. Adamlar zamanında baya kıtlık çekmiş. :monkahmm:
  10. xxxZAURxxx

Ton Balığı Neden Bu Kadar Pahalı

200 gr olsa bile ismi bir ton. 1000 kg niyetine satıyorlar hocam.
  11. xxxZAURxxx

Ekranlar Bir Anda Gidiyor ve Uyarı Veriyor

Bir arkadaşında AM5 sistem varsa tek tek sırasıyla Ram , CPU , ve Anakart değiştokuş yapın bir müddet kullanın. Sorunun hangi bileşenden kaynaklandığını anca öyle bulursun hocam.
  12. xxxZAURxxx

Ekranlar Bir Anda Gidiyor ve Uyarı Veriyor

Yavaş yavaş Am5 anakartlardan da korkmaya başlıyorum. Zar zor heveslenmiştim AMD alırım ileride diye. Hmm garip sorun
  13. xxxZAURxxx

Bu Bilgisayarlardan Hangisini Tercih Etmeliyim?

3. sistem diyorum.
  14. xxxZAURxxx

Bu Bilgisayarlardan Hangisini Tercih Etmeliyim?

Ben DDR5 sistemi seçerdim. İleride işlemci yükselticek ve 9000 serisi X3d işlemcide kullanabilecek. Ram DDR5 zaten ucuzlarsa alıcak 2 adet 32 gb. 4070 zaten güçlü. İleride daha güçlüsünü takabilecek darboğazsız.
  15. xxxZAURxxx

Motovlogcu Dayı Hayatını Kaybetti

Araba kullanıcısı olarak daha düz şeritini tutup giden motorcu 1 kez gördüm. Çünkü trafik sıkışıklığında araba aralarına sızıp geçmeye çalışmıyordu. Efendi gibi arabaların arkasında bir araba gibi durmuştu. Bende normal araba muamelesi yaparak fazla yaklaşmıyordum. Yani 99.99% oranıda...
  16. xxxZAURxxx

Transformice Halâ Oynayan Varmı?

Siteden en son oynadığım oyun Top Eleven oyunuydu. Facebook ömrümü yedi ömrümü.
  17. xxxZAURxxx

Sol Göğsümde Bir Şey Var Hissi

Öyle bişey yaşamadım. Ama elimin üzerini maket bıçağı kesti. Çok az Yumruk sıktığımda ortanca parmağımın kemiğini beyaz şekilde görebiliyordum. Garip bir hissti derinin altını görebilmek. Ben robot değilmişim anlaşılan.
  18. xxxZAURxxx

Tayland Tatilinden Döndüm (İlk Konunun Devamı)

Yusuf ağa hem önden ~ diyip biraz düşünüyor gibi. Başka bişey diyecek sanki :kekw:
  19. xxxZAURxxx

Tayland Tatilinden Döndüm (İlk Konunun Devamı)

Neyse inandırıcı gelmedi. Bayan dediğin kestirip atmış olmasın? :kekw:
  20. xxxZAURxxx

Yeni Testere Filmi Geliyor !👀

Yo değil. Kurtlar vadisindeki Testere Necmi. Anasını testereyle doğramıştı 😆
Geri