Arama sonuçları: *

• Users: doktorbey
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Lossless Scaling programı işe yarıyor mu?

Ben kullanıyorum aktif olarak baya işe yarıyor sons of the forestta fps imi ikiye katladı ben oyun oynamıyomuşum.input lag azaltmak istiyorumsan yırtılmalara izin ver diceksin baya azalıyor o zaman
  2. D

Öneri 2 klavye arasında kaldım

steelseries o zaman
  3. D

Öneri 2 klavye arasında kaldım

membran klavyeye 2k vermek bana saçma geliyor reis bi de neden bu ikisi arasında kaldığını da yazar mısın
  4. D

Çözüldü✓ Razer Blackshark v2 X discord buglanması

az önce çözdüm sorunu denetim masasından ses aygıtlarına girdim hem realtek hoparlör hem 7.1 surround seste uygulamalarda öncelik ver seçili birinde kapattığımda düzeldi
  5. D

Çözüldü✓ Razer Blackshark v2 X ve ses kartı

o modelin ses kartı ayrıca satılıyor mu
  6. D

Çözüldü✓ Razer Blackshark v2 X discord buglanması

Razer'ın blackshark v2 x kulaklığını satın aldım ve gayet iyi de çalışıyor cs go da özellikle fakat kulaklığın tek sorun çıkarttığı yer discord.Ses odasına girdiğim zaman kulaklığı bazen algılıyor bazen algılamıyor.Ses ayarlarından 10 kere defaulta alıp tekrar hoparlörü seçiyorum yine bazen...
  7. D

Dualsense kablo önerisi

tabi ki hatta steam ile %100 uyumlu bleutooth ile de bağlanabilirsin steamde kontrolcü ayarlaması var her şeyini düzenleyebilirsin de
  8. D

Çözüldü✓ Laptopu monitöre bağladığımda kasıyor(normalde kasmıyor)

Laptopum monster abra a5 ekran kartı nvidia rtx 3050 iyi bi laptop kısaca monitör de msi ın 144 hz 1 ms monitörü laptopu monitöre bağladığımda sadece 2. ekran yaptığımda kasıyor yinele yapınca düzeliyor (grafikleri güçlü bi oyunda kasıyor yine)ama yinelede kullanmak istemiyorum neden kasma...
  9. D

Dualsense kablo önerisi

Ben de 2 gün önce aldım pc için usb-usb type c olan her kablo olur
Geri