Arama sonuçları: *

• Users: Rkznold
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

erdoğan rabbimizin elçisinin varisidir arkadaşıdır, diyen teyzeler

Brave kullanan adamdır
  2. R

HumbleBundle üzerinden RDR2 Aldım (Açıklama) (98TL)

ULTİMATE EDİTİON alınabilir hala bence
  3. R

Windows'u etkinleştirme kararsızlığı yaşıyorum

Cmd ile etkinleştirmede dediklerine göre update indirmeleri falan kms üzerinden yapıyorlarmış bu yüzden güvenli değil içerisinde zararlı dosyalar olabilir diyorlar
  4. R

Windows'u etkinleştirme kararsızlığı yaşıyorum

Cmd ile etkinleştirdim ama alt kısımdaki siteden key satın aldım retail olmadığını söylüyorlar büyük ihtimal oem key olarak kullanıcam sizce cmd'li hali mi kalsa yoksa key'i mi kullansam ...
  5. R

Siyasiler Tier List.

Bu tier list ironi mi usta ?
  6. R

Acil yardım edin flash disk görünmüyor

Bir flash disk vardı fakat ne olduysa ne diskpart alanında nede disk yönetimi alanında görünmüyor içinde çok önemli dosyalar var sizce sorunu ne olabilir ?
  7. R

ERDOĞAN: "BUGÜN YENİ HAK VE ÖZGÜRLÜK PAKETİ AÇIKLANACAK !"

Son paketi yüklememiştim bunu yüklesem sorun çıkar mı ?
  8. R

Yardım Sadece office işlemleri ve film ve video izlemelik bir laptop istiyorum .

Bir arkadaşım için istiyorum açıkcası kendisi oyun meraklısı biri değil sadece günlük işlerini idare edebilecek işler yapmak istiyor .
  9. R

Yarın bir seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz ?

Hayal kurulacak bir şey değil durum bu ab mültecileri istemiyor eee bizde istemiyoruz ab gitmesine izin vermeyeceğiz direkt evlerine dönecekler ya bir sorsana kendine ab neden bu ülkede mültecilerin kalmasını istiyor illa ? Bu seni hiç mi şüpheye düşürmüyor zamanında suriye içini karıştırmak...
  10. R

Sözleşmeler önceki hükümetler için geçerlidir mevcut hükümette tekrar sözleşme sunulur kabul edilirse edilir edilmezse edilmez tarih boyunca bu durum böyle devam etmiştir yoksa ne güzel önceki hükümet her haltı yesin mevcut hükümet peki desin ne kadar akla yatıyor ?
  11. R

AB İnsan hakları işlerine gelince çalışıyor bize gelince değil kardeş o nedenle öyle yada böyle gidecekler ki sığınmacı olan kişilerin türk vatandaşlığını bu kadar kolay alması doğru değil chp entegrasyondan bahsediyor ülkede kim bilir kaç bin taliban işidli pkklı aldık entegrasyon adı altında...
  12. R

Bozmamışlarsa bu iyi gidiyor anlamına geliyor zaten
  13. R

pembe muhalefet olmaktansa mafyatik muhalefet olmayı tercih ederim daha bakanlık konusunda bir olamayan muhalefet ülke mi yönetecek güldürme beni
  14. R

Komikti bir daha olmasın .
  15. R

İkinci turda mecburen iki taraftan biri seçilecek ilk tur için diyorum
  16. R

Şahsen kendi adıma söylemek istersem şuanlık zafer partisi gibi ama durumlarına göre ileride değişebilir ve şuanlık gayet iyi gidiyorlar .
  17. R

Office ve Video Yönelimli Laptop Tavsiyesi

oyun için olabilir
  18. R

peki 10 k için normal bir şey almak istersem tavsiyeniz ne olur ? 1661890756 peki 10 k için normal bir şey almak istersem tavsiyeniz ne olur ?
  19. R

Monster tercih etmiyor kendisi :) 1661889655 Hp pavilion 15 12 k diyor
  20. R

Arkadaşım video kalitesi ve genel olarak office bazlı kullanılacak bir laptop aramaktadır yardımcı olursanız mutlu olurum :)
Geri