Arama sonuçları: *

• Users: YusufLevent
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ Hangi laptopu almalıyım?

Game garajı aldım teşekkürler
  2. Y

4060 uygun bulamadım hiç 5060da bütçemi aşıyor en uygunu yine lenovo loq serisi 54k civarı
  3. Y

İki laptop arasında kaldım Lenovo loq 43kya denk geliyor ucuz olduğu için almak istiyorum ama kronik sorunlu diyen var kronik sorunu kalmadı diyen var. https://www.idefix.com/lenovo-loq-15irx10-intel-core-i5-13450hx-24gb-512gb-ssd-rtx5050-freedos-156-fhd-83je00ebtr-p-15397110 Bir de bunu...
  4. Y

🤩 3060Tİ'LI MODART M9 GELDİ FENA🤩

Önceden direkt işlemciye veriyodu değişti mi
  5. Y

🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,5 TL KAÇIRMA

Şu 2 saattir konudan alakasız adamla dalga geçenler ne kadar beyin yoksunu ya sizene lan sizene adama enayi felan deniyo sen kimsin lan key alınır mı keyi aldıktan sonra ne yapılır bunu öğrenmeye çalışıyorum beyin yoksunlarını okuyorum bir saattir
  6. Y

PCH 25.08.2022 Sistemi Konusu Hakkında Açıklama

Neyse çok fazla kendi çıkarıma olmayan konulara da girmem de forumdakilerin arkadaşı sanki vazgeçirmeye çalışıyormuş gibi tavırları arkadaşında şikayet ettiği için alkış toplamaya çalışması uyuzuma gitti inşallah hakkettiğini alırsın hayatta başarılar savunan adam
  7. Y

Oyy erkek yaa real de görseniz abi çekiceğiniz insan hakkında biraz haddinizi bilerek konuşun lütfen sonuçları kötü olabilir en kötü dava açar başka forum varsa bildiğiniz oraya da yönlendirin abimizi orada da neler yaptığını anlatsın bence
  8. Y

Arkadaş ilgi bağımlısı galiba vaybee bu zaman da böyle hakkını arıyan adam off ne yiğitler var +şunu da söylemek istiyorum ben 9 geçe tıkladım 18 geçe aldım sistemi linkin erken paylaşılması hataydı ama gram artniyet olduğunu düşünmüyorum bence en büyük hata sistemin linki videonun altına direkt...
  9. Y

Sen şikayetini gayet normal olduğunu düşünüyosan neden 2 forumda da yaptıklarını anlatma gereksini mi duyuyosun yaptın mı şikayetini git otur sonucunu bekle arkana destek mi bekliyosun alkış mı istiyosun onu anlamadım
Geri