Arama sonuçları: *

• Users: HafizeHanım
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Monster laptop tavsiye eder misiniz?

Kankam laptopun modeli ne merak ettim. Arasındaki ısı farkı da dağlar kadarmış 🤣
  2. H

Kanka işlemci 10. nesil ? 🤣
  3. H

2 yıldır Monster Tulpar T7 v24 modelini kullanıyorum. 2. el aldığım (2020 model)için işlemci 10875h ve manyak derecede ısınan bir işlemci olmasına rağmen maksimum 92 dereceyi gördüm. Ekran kartında 76 dereceyi gördüm ancak bu temizlikten önceydi. Temizlikten sonra işlemci sıcaklığı 83-86...
  4. H

MSI ile Radeon partnerliği bitti! (İddia)

Aynısı bendede vardı 10 yıl boyunca kullandım hddyi ssd ile değiştirdikten sonrada 5 yıl kullandım acayip birşeydi.
  5. H

Ea beni banlandı nedensiz?

Ea ban atma ve açma konusunda başarısız bir firmadır. O hesaptan ümidi kesebilirsiniz.
  6. H

EA PLAY 5 OYUN ALDIM 3 Ü GELDİ

Hayır bf 1 premium passla birlikte 47 tl
  7. H

bf 2042 donma sorunu

Bf 2042 de GPU kullanmama CPU'yu çok kullanma sorunu var ve oyunun başından beri cozemediler. Normalde user.cfg taktiği vardı ama o da Nvidianin yeni driverleri yüzünden iptal oldu diyorlar. Yapabileceğiniz bişey yok muhtemelen düzelene kadar oynamayacaksınız.Cidden dice lanet bir firma ama...
  8. H

🔥İndirim ZAMSIZ BATTLEFIELD ALMAK İÇİN SON 2 GÜN

1. si Bf5 ve Bf1 de klan sunucuları var. Bu sunucularda hile olmuyor. Yani serverlerin kendi adminleri var ve çoğunlukla aktif oluyorlar. Gayette güzel oyunlar ikisi.Bf4 sunucuları boşalmaya başladı o yüzden almanızı önermem belki EA fişini bile çekebilir. 2. si bu DLC ler silahları ve araçları...
  9. H

tulpar t7 20.3 cpu 95 dereceyi gördü

arkadaşlar uv yaptım ve şuan 80i görmüyor 100 aldığım oyunda 95 alıyorum sadece =))
  10. H

birde hocam bana kaliteli bir soğutucu lazım. Yorumlarda çok soğutmuyor demişler. 1660992679 hocam benimle aynı sorunu yaşayanlar (aynı bilgisayar) memnun kalmışlar bu yüzden bunu aldım.
  11. H

https://www.n11.com/urun/rampage-ad-rx44-x-gale-6-fanli-173-notebook-sogutucu-1807267?magaza=bykalite&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwjIKYBhC6ARIsAGEds-I-9fY90BJUEuqST47opAkffUmGEk0Mmr7SISxeMpJ08gnN0908JtcaAgTOEALw_wcB 1660992490 arkadaşlar güncelleme yapayım konuya. Teknik servisi aradım anlattım 95...
  12. H

hocam 600 tlik 6 fanlı bir tanesinden aldım. dediğiniz gibi onuda düşündüm bu yüzden bakıma göndereceğim. galiba işlemcinin fanlarından birtanesi bozuk yavaş dönüyor.umarım düzelir =(
  13. H

deneyeceğim hocam.89 şuan ilk açtığım için oldu şuan 95 görmeye başladı zaten.
  14. H

ekran kartında şuanda bir sıkıntı yok ama işlemci alev alıyor oyna gireli 5 dakika olmadı 93 dereceyi gördüm. 1660987270 o konuda doğrusunuz hocam. Kafasızlığımdan başıma geliyor her şey :confused:
  15. H

hocam yani bütün suç benim mi anlamadım.Soğutucu gelince yazarım yine sonuçları ama 5 veya 6 derece oynayacak en fazla.
  16. H

0 ının fiyatına bakıp iyi fiyat demiştim. Tabii aptallığımdan araştırmamıştım bile. :)
  17. H

düzelmezse satıp 1 yıl daha para biriktirip msı asus alıcam yapacak bişey yok.Sizede geçmiş olsun hocam.
  18. H

dediğim gibi bilgisayar hiç kullanılmadı çünkü aldığım adam amcam.bilgisayarı hiç kullanmadığını bilerek bu fiyata almıştım. oda sıcaklığı 35
  19. H

şuan evet ama oyun modundada aynı şekilde.Ofis modunda birtek 60 derece oda bir zahmet 60 derece olsun yani.
Geri