Arama sonuçları: *

• Users: MrRob0t20
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

başvuru yapmak için 2 imei nosu da lazım ama. 2 imei içeren telefonlar için 2 imei numarasını da yazmamızı istiyor başvuru yaparken nasıl olucak o iş?
  2. M

benimde aynı hocam bir gelişme yok hala
  3. M

haydaaa nasıl olacak o zaman, sevinmiştim... :/
  4. M

arkadaşalar biraz önce amazon müsteri temsilcisi ile görüştüm. durumu yazdım, sipariş no mu istedi ve depoya bildirdi. 3 gün içinde IMEI li fatura göndereceklerini söyledi. hepiniz talep açıp faturanızı alın. başvuru yapın.
  5. M

yurt dışı telefon alsam sim kart takmadan kullanabilir miyim?

güncellemelerini felan almaya devam eder değilmi? 1693054259 sosyal medya, oyun, film dizi felan.
  6. M

yurt dışı telefon alsam sim kart takmadan kullanabilir miyim?

yurt dışından telefon alsam sim kart takmadan IMEI olmadan kullanabilir miyim? hiç sim kart takmazsam bir süre sonra kapanırmı? 1 tane tuşlu alıp konuşmaları onunla yapıp gündelik işlerimi aldığım telefondan yapmak olur mu?
  7. M

İş için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, İş için laptop arıyorum. Fiyat max. 14.000 , önerebileceğiniz bilgisayar var mıdır? Böyle bir laptop buldum, bu nasıldır? https://www.trendyol.com/hp/15-dw4004nt-i7-1255u-8gb-ram-512gb-ssd-intel-iris-xe-graphips-15-6-inc-fhd-freedos-gumus-71v45ea-p-712256930
  8. M

asus laptopa ram eklesem garantiden çıkar mı?

asus tuf gaming laptop almayı düşünüyorum, ancak rami 8gb. kendim de 8gb ram eklesem garantiden çıkarmı. çıkıyorsa garantiye yollayıp garantiden çıkmadan taktırabilirmiyim?
  9. M

Çözüldü✓ bu fiyata bu leptop iyi midir??

teşekkürler dostum, acaba benim attığım linkteki satıcı nasıldır? puanı iyi duruyor ama bilemedim. attığın leptopları düşüneceğim. teşekkürler.
  10. M

link atabilirmisin rica etsem
  11. M

bir kaç haftadır genellikle oyun için leptop bakıyorum. bir tane buldum. leptop bu fiyata iyi midir?? yada satıcı hakkında bilgisi olan varmı. puanı iyi gözüküyor. ama emin olamadım...
  12. M

18.000 TL laptop önerisi

genellikle oyun amaçlı kullanacağım sağlam leptop lazım öneriniz nedir. bütçe max 18.500 (casper) hariç.
  13. M

gpn teknoloji güvenilir mi?

trendyoldaki gpn teknoloji adlı satıcıdan bilgisayar almayı planlıyorum. güvenilir midir? daha önce deneyimi olan varmı? satıcı puanı iyi gözüküyor ama emin olamadım. bilgisayar da şu...
Geri