Arama sonuçları: *

• Users: Shooter_U
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Shooter_U

❌İndirim Bitti! Huaweı Watch Fit 4 Pro Akıllı Saat Siyah 4.999 TL

Mağazadan teslim al seçeneği ile alınıyor aynı fiyata
  2. Shooter_U

Yardım Yamaha Xmax Nasıldır ? Alınır mı Sizce ?

Bizim ülkemize gelen modeli 250 olduğu için bu sebepler aslında… forza bir tık daha konforlu olabilir , xmax evet sert ama yol tutuşu mükemmel. 1782832336 Parana göre ben düz Max aldım sırf bu icon blue hoşuma gitti diye… geçen arkadaş tech max aldı… yani çok kayda değer farklar yok ama tech max...
  3. Shooter_U

Forza gidon titriyor varyatör titriyor kalkışta mesela benzin alıcan benzin kapağı sorunlu vuruyorsun açarken:)
  4. Shooter_U

Forza mı ? 🧐 kronikleri var ben almadım tercihim aşaağıdaki gibidir :)
  5. Shooter_U

❌İndirim Bitti! Patriot Viper Venom 16gb 6000 Mhz Cl30 11.999 TL (4 Çeşit Karta 9 Taksit Var)

Ah be nasıl zıpladım aradığım ram ikincisini takıcam ama hep aynı fiyatlar 11.5 dan aşağıda göremedim hiç
  6. Shooter_U

İşlemcimi Ram mi Yükselteyim ?

2k görüntü ve açılabilecek tüm ayarlar ultrada
  7. Shooter_U

O gpu memory en alttaki ram
  8. Shooter_U

2k oynuyorum
  9. Shooter_U

7500f 9070xt 16gb 6000mhz cl 30 ram var misal rdr oynarken kullanım aşağıda… ram yetmiyormu ? Yoksa sınırdamı ne yapsam ? 11k aynı ram patriot viper ? O paraya 9700x yada x3d alınır
  10. Shooter_U

Enermax Revolutıon Iıı 1000w Kullananlar Bakabilir mi ?

İade etmedim kullanıyorum sessiz değil çok güven veren bir psu ama fan sesi rüzgâr yapıyor hızlı döndüğü için… tabii ki videodaki gibi değil alıştım ama sese.. Belki dediğin gibi kasa yan diye hissediyorum çünkü elimle kasanın hava kanalını kapatınca ses azalıyor .. bilemedim taş gibi ama 🤣
  11. Shooter_U

Tebilon İndirim Kodu Veriniz

Sistem nedir ? 75k ya belki pahalıdır ? Daha iyisi bulunabilir ?
  12. Shooter_U

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x Sıcaklıklar Normal mi

Lo ne tineri önce kabasını peçeteyle al sonra peçeteye kolonya dök temizle nazik ol bozucan işlemciyi .. biraz youtube video bak nasıl sürülür diye
  13. Shooter_U

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x Sıcaklıklar Normal mi

Usta sen ne yapıyon :) mütahitler böyle malzeme kullanmaz orta noktaya bezelye kadar sıkıcan Soğutmadakini sil işlemci üzerindeki yeter
  14. Shooter_U

Sizce En İyi 9070xt Modeli?

Hoş merak edip baktım benim prime 9070xt bile 37k küsürlere çıkmış
  15. Shooter_U

Sizce En İyi 9070xt Modeli?

bişey dicem 9070xt ye 40-50k veren mi var cidden ? Ne kadar iyi olabilirki soğutma yada tipi şekli içinmi alınıyor 😱
  16. Shooter_U

Hangi Anakartı Almalıyım

O bütçeye b850 anakart alınır hemde pcie 5.0 olur fps kaybı yaşamazsın.
  17. Shooter_U

Fiyattan Bağımsız RX 9070 XT mi Daha İyi Yoksa 5070 Ti mı?

İkisinide kullandım önce zotac 5070ti vardı şimdi prime 9070xt kullanıyorum… 20 bin tl fark var arada dlss daha iyi driver daha iyi diyorlar (ben amd de hiç sorun yaşamadım).. peformans farkı olarak çok az fark var 10-20 fps kadar… 9070 xt fiyat peformanstır…
  18. Shooter_U

7800x3d+İps 2k Monitör Mü Yoksa 2k OLED mi?

Sistemimiz benzer bende fps oynuyorum 7500f -9070xt var ram 16 bende… 2k ips var 320hz hikayeli oyunlar için işlemci zaten yetiyor ama fps için sınırda cs go ve bf6 oynuyorum .. Bf6 mesela 2k overkill ayarda oynuyorum işlemci kullanım %90 darboğaz yok vga tam güçte çalışıyor …ama sınır işte 👋
  19. Shooter_U

Türknet İnternet İyi Midir?

Oluyor hem kod sahibine hem kod kullanana ✋
  20. Shooter_U

Türknet İnternet İyi Midir?

Türknet senelik alıyorum 3 senedir memnunum harika yani 1000 hız alıyorum Kod isteyene atarım sende 1 ay kazanırsın bende 💪
Geri