Sınav dönemi zaten hocam umrumda değil telefon Yoga Tab var bütün ihtiyaçları görüyor. Üniversiteye geçerken direkt Google Pixel'e geçeceğim. MIUI 14 romantize edenler görüyorum, hiç anlamıyorum. Bir kullansalar tiksinirler.
Hala "canavar gibi" ifadesini mantıksız buluyorum. eMMC kullanan cihaz...
Canavar gibi falan değil, kendini de kandırma. 4.5 yıldır Redmi Note 10S kullanıyorum cihaz ağlayacak yakında "at artık beni" diye. Nasıl bir canavar bu mesela? Tek dişi kalmış canavar falan herhalde.
7+ Gen 3 aşırı güçlü. Tabiri caizse amiral gemisi özellikleri alınmış nerf yemiş bir 8 gen 2. Fiyat harika. UFS 4.0 var bu cihaz 3-4 yıl taş gibi götürecektir.
Focus Pen uyumlu, Focus Pen Pro ile tam uyumlu değil, Focus Pen Pro alsan da Focus Pen özellikleri alırsın. Ama Pro ile düz arasında fiyat farkı şu an yok diye biliyorum.
5-6 sene kullanacaksan ikinci el piyasası seni ilgilendirmez. Bütçeniz dahilindeki en iyi cihaz Vivo X300. Vivo'nun kendi sitesinde kendilerinin yaptığı alakasız bir hediye paketi ve peşin fiyatına 3 taksit ile, 60k oluyor
FATIH 25 kodu uygulanınca.
Şimdi sen ne için kullanacaksın kardeşin ne için kullanacak onu belirtmen lazım. Ben ya kendime 58k'ya 17T Pro, kardeşime 28k'ya Honor 600 alırdım ya da ikimize de S25 çekerdim.