Arama sonuçları: *

1. BerkaySönmez

Oyunlara geç girme sorunu

her oyunda geç girme sorunu var sistem rtx 3060 rayzen 6800h 16gb ram ve nwme 1 tb ssd var ssd okuma yazma hızı 3500
  2. BerkaySönmez

Cs2 maplere geç girme sorunu

başlatma seçeneklerine yazdım
  3. BerkaySönmez

1736005598 1736005676 kodlar artık yok diye biliyorum ama yinede denedim olmadı sonuç aynı
  4. BerkaySönmez

Format bile attım çözülmedi
  5. BerkaySönmez

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g15-g513rm-hq163-k-ryzen-7-6800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-15-6-qhd-fdos-pm-HBC00005WS7NC
  6. BerkaySönmez

Cs2 de maplere çok geç giriyorum maçın başlamasına 10 saniye kala falan giriyorum başka oyunlarda böyle bir sıkıntım yok tek cs2 de var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  7. BerkaySönmez

Ses sorun yaşıyorum yardımcı olur musunuz?

dongle la bağlı zaten de sorun devam ediyor
  8. BerkaySönmez

evet razer barracuda pro kullanıyorum
  9. BerkaySönmez

Ses ile ilgili sıkıntı yaşıyorum

konuşma programlarında mikrofonun sesi , sesli konuştukça kısılıyor bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olurmusunz.
  10. BerkaySönmez

herhangi bir programda discord steam fark etmiyo sesli sohbete girince şarkı dinliyorken sesi çok kısıyor basları falan çok kısıyor çözümü bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
  11. BerkaySönmez

Kablosuz Maus önerisi

Avuç içi tam kavrama tutuyorum genelde elim biraz büyük
  12. BerkaySönmez

Kablosuz Maus önerisi

2000/2500 tl bütçem var kablosuz maus öneriniz var mı?
  13. BerkaySönmez

razer barracuda pro activation kodu alamıyorum yardım

Ses konusunda sıkıntım yok da synapse de izlediğim videolarda mixer kısmı bende yok onu yapamadım
  14. BerkaySönmez

razer barracuda pro activation kodu alamıyorum yardım

razer barracuda pro aldım razer ıd de de kayıdını yaptım ürünün ama gmailime activation kodu gelmedi ne yapmalıyım
  15. BerkaySönmez

hangi kulaklığı tercih etmeliyim

https://www.n11.com/urun/corsair-ca-9011188-eu-virtuoso-kablosuz-71-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-2151456?magaza=tebilon&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  16. BerkaySönmez

Razer barracuda alınır mı?

Razer barracuda almayı düşünüyorum nasıl bir kulaklık tek çekindiğim tarafı gömülü mikrofonu olması bu fiyat aralığında daha iyi bir tercihim var mı ?
  17. BerkaySönmez

eafc24 ekran tazeleme hızı?

eafc24 de ekran tazeleme hz kısmı 60 sabit ve değiştiremiyorum çözümü varmı dır?
  18. BerkaySönmez

leptoplarda işlemci ghz arttırma?

asus rog strix leptopum var rayzen 7 6800h işlemcim var max ghz 4.7 ama ben en fazla 4.1 alabiliyorum nasıl artırabilirim 4.5 4.4 e bile çıkarsam kafi sorun olur mu ?
  19. BerkaySönmez

Corsair Virtuoso Rgb Alınır mı ?

Evet hocam
  20. BerkaySönmez

Corsair Virtuoso Rgb Alınır mı ?

Corsair Virtuoso Rgb almayı düşünüyorum g733 de hangisini almakıyım g733 mikrofon konusunda pek iyi değil hangisini tercih etmeliyim
Geri