Arama sonuçları: *

• Users: keremistan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Format atarken ssd yi seçmek yerine harddiski seçtim.

Bilgisayarım eski değil. SSD’ye kuracağım fakat usbden başlatamıyor.USB’yi de gpt kurdum.
  2. K

Zaten boot menuden basıp usbyi seçiyorum bir alakası yok. Usbyi üste de alsam onu başkatamadığı için diğer sıraya geçiyor.
  3. K

Arkadaşlar bilgisayarıma format atayım dedim.Rufus ile windows 11 yazdırdım.Format ekranına kadar her şeyi normal yaptım (biçimlendirmeler vs.). Ardından ssd mi seçmek yerine yanlışlıkla harddiskimi seçtim. Windows kuruluyor dedi ve %40’larda “windows kurulamıyor” diye bir hata aldım.Ardından...
  4. K

Gamepower calypso blue switch rgb kaç hz

Arkadaşlar bu klavyeyi almak istiyorum kaç hz olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Sitesinde 30hz olduğu yazıyor sanırım default 30hz...
  5. K

Sistemim Resizeable Bar Destekliyor Mu?

Merhaba sistemim RTX 3070, 16 GB 3200 MHz RAM, Ryzen 5 5600X, anakartım da ASUS B450M Dragon. Bu sistemde Smart Access Memory destekli midir? Ben bir keresinde direkt BIOS'tan ReSize BAR'ı aktif ettim PC yeniden başladı ve açılmadı siyah ekranda kaldı.Ve VBIOS güncelleme felan yapıyor muyuz...
  6. K

3 MONİTÖR ARASINDA KALDIM

Curved oyun için iyi olabileceğini düşünmüyorum, 1. seçenekteki ips olanı almak mantıklı bir seçim olacaktır.
  7. K

Windows OEM Key Alınır mı?

Arkadaşlar yeni sistem aldım ve can sıkan Windows etkinleştir yazısından kurtulmak için key almak istiyorum işletim sistemim Windows 10 Pro 64 Bit aşağıdaki siteden bu keyi alabilir miyim? Güvenli midir...
  8. K

CPB kapatmak işlemci performansını düşürür mü?

Arkadaşlar sistemimde 5600x işlemci var yeni aldım hazır sistemi.Stok fanla çok ısındığı için bende cpb kapattım.Technopat'ın bir videosunda cpb kapatmak ne kadar mantıklı gözükse de ileriki zamanlarda işlemciden tam performans alamazsınız diye bir şey duydum.Şimdi ben bu cpb yi kapalı...
  9. K

Ryzen 5 5600x ısındığı için cpb kapatma

Arkadaşlar sistemim asus b450m dragon,tuf3070,r5 5600x,16gb ram pcyi yeni aldım ve bi' 10-20 gün işlemciye soğutucu alamayacağım.İşlemci stok fanda çok sıcak çalışıyor ve bu yüzden oyunlarımı oynayamıyorum.Örneğin Valorant'ta atış poligonunda bile 84 derece oluyor,arkadaşlarla forest oynamak...
  10. K

Yardım Bu sisteme bu kule tipi fan sığar mı?

Arkadaşlar merhaba geçen hafta yeni bir bilgisayar aldım fakat işlemcisi çok sıcak çalışıyor ve stok fan yetmiyor.Bu kule tipi soğutucu yu almak istiyorum sığar mı sığmaz mı bilgilendirirseniz sevinirim. Sistem özelliklerim: B450M Dragon Anakart Vento VG12AL 600W KASA Asus TUF 3070 Ekran kartı...
  11. K

Windows 10 22H2 Kalite Güncelleştirmesi Yüklemeli Miyim?

Az önce 22h2 özellik güncelleştirmesini yaptım ve ardından bu geldi bunu da yüklemeli miyim ?
  12. K

Asus TUF 3070 tek vida oluyor

Fakat benim gpu 3 fanlı ağır yani bir sorun olur mu ?
  13. K

Ryzen 5 5600x sıvı soğutma önerisi

Kasaya sığıyor mu acaba ve anakart pin olurmu ben çok anlamıyorum.
  14. K

Takmasam ekran kartının sarı yeri kırılır mı?
  15. K

Arkadaşlar geçen hafta pc aldım kasam vento vg12al ekran kartım tuf 3070 anakartım b450m dragon ekran kartını pci express slotuna taktım fakat tek vida girdi ikincisi yukarıdaki girmiyor.Herhangi bir sorun teşkil eder mi? pci express kartın kırılırmı? Çok korkuyorum
  16. K

Ryzen 5 5600x sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar geçen cuma bilgisayar aldım.İşlemcisi 5600x ve stok fan yeterli değil gözüküyor.Bu işlemcim için sıvı soğutma önerebilir misiniz? Sistem özelliklerim: B450m dragon anakart tuf 3070 ekran kartı ryzen 5 5600x işlemci vento vg12al kasa team t force vulcan tuf ram
  17. K

Asus Prime AP201 ve ASUS DUAL 3060Tİ GDDR6X Isınır mı?

Merhaba arkadaşlar ben bu sistemi almayı düşünüyorum.Kasası iyi mi hava akışkanlığı olarak ve bu kasada bu asus dual 3060 ti gddr6x ısınır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/212613/blade-5600-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  18. K

Asus Dual 3060TI arasındaki farklar

Bu sistemi alacaktım,vazgeçtim.Gigabyte ekran kartı çok ısınıyor ve kasa çok kalitesiz gerek yok.Fazla para veririm ama bunu almam.
  19. K

Tamamdır.İnstagramdan istek atarsınız.
  20. K

instagram kkeremistan burdan 3060,3060tı sistem bulursanız atarmısınız rica etsem? 1 haftadır pc almaya çalışıyorum çok anlamam bilgisayardan monitörü aldım pc alamadım çok kararsız kalıyorum yardım edebilirmisin instagramdan?
Geri