Arama sonuçları: *

• Users: cor38
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

3090 için 750w psu yeterlimidir?

Beyler merhaba elimde nzxt c750 bronze psu var işlemcim 12400f b660 anakart 16gb ram ve 1tb ssd var ekran kartı için 3090 düşünüyorum kimisi 750 yetmez diyor youtube’da denk geldiğim bir videoda ise ryzen 9 3950x ve 3090ı 600w psuyla besliyorlar 1 saate yakın furmark testinde bir problem olmuyor...
  2. C

12400f ve 3080ti Darboğaz

Şuanki monitörüm 165 hz 3080ti düşünmemin sebebide öyle 1-2 yılda bir parça güncelleyecek durumum olmaması ileride 2k veya 4k monitöre geçecek olursam sadece monitör değişimi yapıp sorunsuz devam edeyim şuan 3080ti için bütçem var fakat ileride bütçe bulmam çok zor olur
  3. C

Monitör fhd olmasına rağmen çözünürlüğü 4k çekip stabil oynayabilirim yani doğrumudur
  4. C

Öncelikle herkese merhaba yeni sistem topluyorum elimde 12400f var öyle sürekli sürekli masraf yapacak durumum pek yok önümüzdeki ay ekran kartı alıp sistemi tamamlıcam şuan maddi durumum yetiyor ve 3080ti almayı planlıyorum şimdi sorum şu bu kart 1080p de darboğaz yapacak bunun farkındayım fps...
  5. C

Kuveyttürk Sağlam Kart

çok çok teşekkür ederim :)
  6. C

Kuveyttürk Sağlam Kart

hayatımda ilk kez kredi kartı kullanacağım biraz cahilce sorularımı mazur görün ama şu detay var şimdi sitede taksit seçenekleri gösteriyor işte world e 6-9 işte bonusa şu kadar felan diye ama kuveytle ilgili bir şey göremiyorum ödeme adımına geldiğim zaman kart bilgilerinden sonra taksit...
  7. C

Kuveyttürk Sağlam Kart

Beyler elimde kuveyttürkün sağlam kartı adında kredi kartı var sistem almayı düşünüyorum fakat taksit varmı yokmu bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda aradığınız yer yapıyorsa olur dediler hiç bir şey anlamadım bunu net olarak bilen varmı acaba direk 9 veya 12 taksit yapabilirmiyim alırsam
  8. C

Ps4 oyunlarına türkçe yama

Orjinal olarak mümkün değil yani yapmam
  9. C

Ps4 oyunlarına türkçe yama

Beyler merhaba şuan avusturyada yaşıyorum ve ps4 aldım hikayeli oyunlar almak istiyorum fakat henüz o kadar yabancı dilim yok buradan almış olduğum herhangi bir oyunu bir şekilde türkçe dile çevirebilirmiyim bilgisi olan var mı acaba?
Geri