Arama sonuçları: *

• Users: seok
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. seok

XS MAX Oyun Oynatmıyor!? dokunmatik sorunu...

telefonum zaten a kalite yenilenmiş ürün ama bir tanıdığımıza aynı kişiden aynı telefonu almıştık onda öyle bir sorun yoktu. ayrıca çizikte yok 1695839449 teknosadan alındı getmobil markası
  2. seok

XS MAX Oyun Oynatmıyor!? dokunmatik sorunu...

Daha bugün elime geçen İphone XS MAX modelinde dokunmatikte sorun yaşıyorum pubg, wild rift,roblox,brawl stars gibi 2 parmaklı oynanan oyunları oynatmıyor. yürüme butonu sol tarafta atack butonu var fakat aynı anda ikisinide kullanamıyorum. Sol tarafı kullanırken aynı anda sağ tarafı kullanmaya...
  3. seok

2. Monitor nasıl yaparım ne gibi etkileri olur.

peki hdmi to vga mı yoksa vga to hdmi mı almam lazım 1695129876 hdmi kablom var monitor girişi vga
  4. seok

kaliteli markalar falan bi işe yaramazmı sıkıntı çıkması konusunda
  5. seok

2. bi monitorüm var vga girişli ailem atalım diyor bende kullanmak istiyorum nasıl bağlayabilirim. Bağlanınca performans düşüşü olurmu. RX 6650 XT İ3 12100F 16GB RAM kısacası mod art blue pc haziranda alındı.
  6. seok

PSU çok ses çıkartıyor.

sorunum çözüldü ısıdan kaynaklıykış şuan önceki gibi çalışıyor
  7. seok

PSU çok ses çıkartıyor.

videoyu izledim fakat sorunuma çözüm olacağını zannetmiyorum bilgisayarım yeni 1 ay önce aldım.
  8. seok

PSU çok ses çıkartıyor.

bilgisayar açıkken ses çıkartmaya başladı. Oyun indirmeye koymuştum gece sabaha kadar indirdi. gece ses yoktu ama sabah biglisayarın başına oturdugumda sesin geldiğini farkettim. Sanki fanlara bir şey sürtüyormuş gibi tık tık tık tık ses çıkıyor. Biraz bilgisayarı kapatıcam soğursa düzelir belki...
  9. seok

Steam internet hızım yüksek ama yavaş indiriyor

teşekkürler şimdi doğru değerleri görüyorum.
  10. seok

Steam internet hızım yüksek ama yavaş indiriyor

üstte ağ kısmına 10mb/sn vb. değerler gösteriyor fakat indirme süresi değerleri karşılamıyor. mbps yazsa anlicam fakat mbps de yazmıyor. bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?
  11. seok

Monitor Hz Ayarı yok

hangi sürücüyü indirmemi önerirsiniz ekran kartım rx 6650 xt Auto-Delect and Install AMD Software : Adrenalin Edition AMD Software: Pro Edition
  12. seok

Monitor Hz Ayarı yok

Resimlerde de gördüğünüz üzere hz ayarlama bölümü yok. Bilgisayarı ilk açtığımda vardı. Oyun indirmeye koymuştum biglisayarı 2 3 defa uyku moduna geçti. Uyku moduna geçtikten sonra hen çözünürlüğüm düştü hende hz ayarlama bölümü yok oldu. Şuanda ekran çamur gibi. Bios tanmı bişeyler yapmam...
  13. seok

Yardım RX 6650 XT 1 tane pci girişi boşta kaldı

evet hocam ilk biglisayarım
  14. seok

Teşekkürler hocam 1687779463 Sağolun hocam teşekkür ederim çok rahatladım.
  15. seok

Ekran kartım rx6650xt 2 tane kablo uzanıyor güç kaynağından ama birtanesini takabiliyorum diğeri boşta kaldı bir şey olurmu? Bide bundan sonra monitorüde bağlayıp çalıştırmak mı kaldı?
  16. seok

Öneri 1.5k civarı Mouse Tavsiyesi

https://versus.com/tr/mouse bu site olabilir mi? Bundada güzel karşılaştırmalar var
  17. seok

Öneri 1.5k civarı Mouse Tavsiyesi

sitenin ismi epey hocam https://www.epey.com/
  18. seok

PC BIOS Ekranına Atıyor Yardım

youtube da çok güzel anlatımı olan kanallar var onlara bakabilirsiniz hocam daha anlaşılır olur.
  19. seok

Kasa Monitor Siyah, ekipmanla beyaz olsa nasıl olur

kasam ve monitorum siyah ama klavyem mouse ve mousepadi beyaz olsam çokmu kirli görüntü olur yoksa full siyahmı dizmeliyim sizin tercihiniz nedir? ayrıca dediğim gibi setupu olan varmı
Geri