Arama sonuçları: *

• Users: Fehmi55
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

laptoplarda xmp ayarı var mı

Maalesef laptop lar da yok diyebiliyorum. İstisna varsa bunu bilmemek le beraber. Laptop lar da ram hızı neyse o hızda çalışır.
  2. F

Çözüldü✓ Asus tuf gaming a15 doğru ram?

Aldığım bellek Amazon dan geldi. Tam uyumlu oldu cpu-z dede değerler laptop ta gelen ile aynı. Faydalanacak arkadaşlar bu konuya bakıp ram upgrade yapabilir. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  3. F

Home office için yazıcı önerisi

Renkli lazer yazıcılar çok pahalı maalesef ben hiç fiyat performans olanını görmedim. Mürekkep almanızı önermem ama. Pantum p2500 de alabilirsiniz. Dolumu kolay çipi de ucuz.
  4. F

Merhabalar tekrar; Benim gibi arayışta olan herkese yardımcı olacağını düşünüyorum. Ek'teki rami alıcam sizlerinde burada desteğini bekliyortum. Sanırım uyumlu ve fiyatı uygun amazon tr yurtdışından getiriyor...
  5. F

Home office için yazıcı önerisi

Brother hl 1111 modeli, toner bitince resetlemesi ve dolumu çok kolay. Lazer yazıcı.
  6. F

Asus tuf gaming alicam beyler spgutma sorunu yasar miyim

Bende aynısı almayı düşünüyorum hatta topic de açtım bu konuyla alakalı, 3050ti ile 3050 arasında büyük bir fark yok ha 3060 olsa tamam derim. Onun yerine ben 16 gb ram eklemeyi düşünüyorum ti lı modelini almaktansa. Size de naçizane bunu öneririm.
  7. F

Karar vermem de çok yardımınız oldu, teşekkür ederim. Çözüldü yapmayayım topiği belki ram eklemiş bir arkadaş çıkar yazar. Birlikte alıp hallederim.
  8. F

Bu benim için hiç önemli değil, o vakit en mantıklı seçenek 3050 li modeli almak 3050ti a ya vereceğim farkı Ram yükseltmeye harcarım en azından.
  9. F

Cpu-z ile kesin öğrenme şansımız var o zaman doğru mu? Ayrıca alttaki linkteki ni alayına diyorum, 3050 80 watt tgp ile 95 watt a çıkıyor diyor. Çok farketmez 3050ti dan diye düşünüyorum...
  10. F

Evet çünkü 32 yapıcam ram i o yüzden tek kanal boş olmalı. Tabii ram den emin olmalıyım hangisini almam gerekiyor bilemiyorum. Uyum sorunu olmamasını lazım, ilk mesajıma bakar mısınız.
  11. F

Ama bunda ram 8+8 işte, ram yükseltmesi yapmaya uygun değil. 34 le biten modelde Ram 16x1
  12. F

3050 ile 3050ti arası çok oynar mı işte performans olarak, 3060 ok de zannımca ha 3050 ha 3050ti gibi bakıyorum, gerçekten bilemedim.Ram konusunu çözebilsem tuf serisi alıcam da. Sanırım dediğiniz bu ...
  13. F

ww.hepsiburada.com/hp-victus-16-e1005nt-68s21ea-ryzen-7-6800h-16gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx3050ti-161-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002Q5W79?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail Victus larsa ısınma durumu nedir acaba, üstteki sanırım ideal görünüyor. 1661550942...
  14. F

Yani evet ama oyun da oynatabilsin yine de. Victus için önerileriniz varsa alabilirim. Teşekkür ederim yorum için ayrıca.
  15. F

Bu 17" ama kasa nispeten daha büyük. Termal yayılım daha fazla olması lazım.
  16. F

Asus uda aradım zaten CL değeri kafama takıldı ama onlarda bilgi veremedi, sitesinde ya yok ya da ben bulamadım. Ağırlıklı olarak iş için kullanacağım Adobe programları, solid, Autocad vs az da olsa oyun da oynarım onda da dahili ekran kartı yeter çift kanal yaparsam. Diğer türlü çok ısınır gibi...
  17. F

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki laptop i almak istiyorum fakat 16 gb 4800 ddr5 ram de almak istiyorum. Ram hassas konu biliyorsunuz. Hata yapmak istemiyorum bununla uyumlu ram i 16 gb ekleyerek 32 gb yapabileceğim öneriye ihtiyacım var...
Geri