Arama sonuçları: *

• Users: AyWhyTee
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Sahibinden.com daki en uygun mantıklı şeyleri bulan bir site buldum

her aramamda sonuç yok yazıyor. sorun bir tek bende mi var?
  2. A

Önerebileceğiniz Seyahat Bavulu Var mı?

Ankara'dan İzmire 1 Haftalığına kalmaya gidicem. tüm eşyalarımı ve kıyafetlerimi sığdırabileceğim uygun fiyatlı bir bavul önerinizi yazabilir misiniz?
  3. A

🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

hocam ankara da ortak bulamadım. hâla ortak girmeyi düşünüyorsan girelim
  4. A

🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

kral ben ankaradayım. bana da bir tane lazımdı. sana nereden ulaşabilirim.
  5. A

Bios Güncellemesi Olmuyor!!

dediklerini harfiyen yaptım, fakat yine yeniden başladı ve kontrol ettiğimde hâla eski sürümdeyim. lütfen başka bir yöntem söyle. 1721245718 dediklerini harfiyen yaptım, fakat yine yeniden başladı ve kontrol ettiğimde hâla eski sürümdeyim. lütfen başka bir yöntem söyle.
  6. A

Bios Güncellemesi Olmuyor!!

Asus Prime B650M-A WIFI II anakartım var usb'ye bios update dosyasını attım. pc hocasının anlattığı şekilde yapıyorum. processing başlamadan pc yeniden başlıyor. kontrol ediyorum hâla eski sürümdeyim.
  7. A

DA-MD4 videosundan instagram ekran kartı çekilişi

Beyler Abdullah abi DA-MD4 Adında sistem çıkardığı gün instagram story'den ekran kartı vereceğini söyledi. adam kaç gündür kendini göstermiyor storylerde acaba unutmuş ya da bir şey olmuş olabilir mi? yorumlarda bilgisi olanlar yazsın
  8. A

ram i taktım ama performans artmadı

bir önceki ram ile şimdiki ram aynı mı?
  9. A

Sistemim için uygun psu önerisi

Toplayacağım Sistem: Anakart : Asus Prime B450M-K II İşlemci : Amd Ryzen 5 5600 Ekran Kartı : Sapphire 6700 XT Ram : Kingston Fury 16x2 3600 Mhz Depolama : Crucial 1 TB P2 M2 SSD İşlemci Soğutucu : Aerocool Cylon 4 Kasa : Gametech Legend Mesh Monitör : ViewSonic VX2718 QHD 27" Parçalar içinde...
Geri