Arama sonuçları: *

1. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

öfff varya süperler. Mchose g75 procuyum ben. Klavyeyi 1 metre yüksekten düşürdüm hiç bir şey olmadı :D. Sağlamlık testini yaptım yani.
  2. bdrhncagriozdmr

Zaten ülkeye wraith ve gaminggen girdiğinden beri klavye çeşitleri eksik olmuyor malesef rampage gamepower gibi markaların yüzüne bakılmaz.
  3. bdrhncagriozdmr

Beklemeye değmez hocam membranı alıp zorunlu kullanacağına para biriktirip almayı beklediğin klavyeyi sipariş etmek daha mantıklı.
  4. bdrhncagriozdmr

Ben bunu bi aşağılama olarak görüyorum. Verdikleri şey bi plastik parçası ve insanları kendine muhtaç ediyorlar 30dk sitede f5 attırıp.
  5. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim New York Gidis-Dönüş Uçak Bileti 23.690₺!

Ben gidiyorum hantavirüsü tr ye getirecem
  6. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim New York Gidis-Dönüş Uçak Bileti 23.690₺!

Şu uçağa binecek adam donanimarsivi forumda gezmesin la
  7. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Olm sarı sitede bir şey satması aşırı uğraştırıcı ve eline geçicek para 900-1000tl falan. Asgari ücretin %4ü la altı üstü. 1000mbps internetim var dün girip deneseydim keşke alıp yoksul bi tanıdığıma verirdim
  8. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

İlk başta kablosuz kulaklık verecekler diye söyleniyordu da buna değmez ya. Kablosuz kulaklık olsa uğraşırdım şunun için incehesabı bile açmadım. Ama ihtiyacı olan için 20dk f5 atmaya değer :d
  9. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17e 256GB Siyah 50.999 TL

0.5x kamerası var mı?
  10. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi Antep Fıstıklı 1200 gr 636 tl

bunların tarihi geçiyor mu? mesela 2 ay içinde bitecek desem idare eder mi ona göre alacağım 1777399820 yaw kod bitti dayı koklayarak mı kupon kodunu kullanıyorlar anlamadımki :D
  11. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim GSStore Forma / T-Shirt / Ceket İndirimleri (n11)

Kargoya verilene kadar şampiyon olacaz kardeş
  12. bdrhncagriozdmr

Bedeni olmazsa iade var değil mi? ne de olsa isim numara yazdırtmıyoruz.
  13. bdrhncagriozdmr

Arkadaşlar 182 80 kiloyum demiyim hatta 83 kiloyken XL forma giymiştim ona rağmen çuval gibi oluyordu. Siz oran orantı yapıp alın. bu kilo/boy oranına bile medium almayı düşünüyorum o derece bunaltıcı bi büyüklük var.
  14. bdrhncagriozdmr

Bu formanın beyazından almıştım Xl aldım ve çuval gibi oluyor largede çok farkı olur mu? Sanki medium kurtarır gibi ama o da yokmuş boyumda 182 kilo 80
  15. bdrhncagriozdmr

N11 uzun süre alışveriş yapmamışlara özel 750 TL ye 250 TL indirim

n11 kuponları baya var. Ayakkabı almıştım 350tl kupon vermişti.
  16. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Ethernet kablosu 34 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NL6LQNS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bende de bu var 930u geçmiyo yada 939da olabilir unuttum. 1775156273 pardon yanlış yanıt vermişim buna vericektim.
  17. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

Ahahaha bu gerçekse zaten turkcell şubelerindeki çalışanlar yakınlarına falan ayarlar dakikasında biter. Yiyosa internette satış yapsınlar bakalım kim alıyor Bi ara vatan computerdeki sistemlerde böyleydi çalışanlar kendine ayarlıyordu hiç unutmam. Tüm şirketler geri kafalı düşüncesiz
  18. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Old Spice Captain Erkek Duş Jeli Ve Şampuan 250 ML - 91 TL

Dushy portakallı duş jeli ama fotoğrafını bulamadım sadece market malı galiba
  19. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Old Spice Captain Erkek Duş Jeli Ve Şampuan 250 ML - 91 TL

duş jeli ve kokusu güzel ama evdeki yaşlı işi portakal aromalı duş jeli daha çok sarıyo beni malesef yerini tutamaz
Geri