Arama sonuçları: *

1. Y

İslam inanç çelişkisi

Arkadasim oncelikli olarak sordugun 2. Soruya cevap vereyim. Hz osman zamaninda el yazmasi Kurani kerim bugun hala müzelerde korunup serfileniyor(yaklasik 1400 yillik) bunu ayrica arastirmani oneririm. Digerbir bilgi yanlisini duzeltelim Kurani Kerim ilk indigi andan bugunu Allah in korumasi...
  2. Y

İslam inanç çelişkisi

Onun ilmi herşeyi kuşatmiştir. Elbette bilir. Ancak ayni durum insan icin boyle degildir. ALLAH cennete girecekleri direk cennete, cehenneme girecekleride direk cehenneme koysaydi insan bu hakikati tam olarak idrak edemez ve cehennemlikler Haşa Allah bize zulmediyor bizi cehenneme attigi halde...
  3. Y

İslam inanç çelişkisi

Öncelikle dua sadece geçici dünya hayati için değildir. Ayrica aciz ve zayif insanin sahibinden yardim istemesi derdini ve ihtiyacini Yüce Rabbibe açmasi gayet olagan ve gereklidir. Nasilki insanin bulundugu yerde yaşadiği sıkıntilar sonucunda o yerin Valisine Hakimine Polisine gidip derdine bi...
  4. Y

Çözüldü✓ Laptop tavsiyesi(14-18k butce)

Aldim listeye kanks
  5. Y

Çözüldü✓ Laptop tavsiyesi(14-18k butce)

Selamun Aleykum Arkadaslar Makine muhendisligi okuyorum kullandigimiz programlar bazen islemci gucu bazende ekran karti gucu gerektiriyor. Her ikisi icinde uzmeyecek laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynadigim oyunlar valorant tarzi oluyor genelde.
  6. Y

Kur'an da Nuh Tufanı

Yazının sonunda Hz Nuh ve beraberındekilerin nasıl butun dunyayı dolaştıgını sormuşsun. Hz Nuh getekli cevanı vermiş Nuh dedi: “Binin içine! Onun akıp gitmesi de demir atması da Allah'ın adıyladır. Benim Rabbim elbette ki Gafur'dur, Rahim'dir”. (HÛD 40-41) 1661886529 ► Allah’ın onların gizli...
  7. Y

Üniversite 1. Sınıfta bütün derslerden kaldım ne yapacağım?

Her dönem 45 krediye kadar ders alıcan ancak önce kaldığın dersleri yani 1. Sınıf derslerini almak zorundasın kalan 15 krediyi 2. Sınıf için kullanabılırsın. Bu durum seni biraz zorlayabilir bu yüzden bu sene derslere yoğunluk vermen lazım. Ayrıca Yaz okuluyla mezunıyetını öne çekebilirsin ...
  8. Y

Laptop konusunda hangisi daha mantıklı [bütçe önemsizdir]

Sadece örnek olması açısından paylastım. Daha detaylı bi araştırmayla daha iyi bi laptop alınabilir .
  9. Y

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-2/ 18k https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v14-3/ 23k
  10. Y

Bu fiyat bandında daha iyi seçenekler mevcut.
Geri