Arama sonuçları: *

• Users: Ahmetkrkmrzz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Öneri Milenicom ? İnternet sağlayıcıları

Modemlerini ben beğenmedim ben o yüzden everest sgv 500 almayı düşünüyorum
  2. A

Öneri Milenicom ? İnternet sağlayıcıları

Arkadaşlar merhaba. Evime internet almak istiyorum (altyapım 100mbps) sizce milenicomu tercih edersen sıkıntı yaşar mıyım çünkü en iyi fiyatlardan birini onlar veriyor ve ya sizin öneriniz ne olur?
  3. A

Yardım Port kalmamış ne yapabilirim

Arkadaşlar merhaba ben bi apartmanda oturuyorum ve internet bağlatmam gerekiyor ama hem dairem 13 olmasına rağmen dairem gözükmüyor hem de port kalmadığını öğrendim ne yapmam gerekiyor bilen var mı acaba?
  4. A

Çözüldü✓ 11k hazır sistem önerisi

Biraz beklemeni tavsiye ederim dün akşam yeni f/p sistemde ne olsun diye konu açıldı yeni bir sistem geliyor olabilir
  5. A

GameBooster 23.6" GB-2461CF Alınır mı

Bu monitör hakkında hiçbir bilgim yok video vs de yok eğer biraz daha bütcen varsa asus tuf var 3k civarına onlarda bi sorun yaşamazsın bence
  6. A

Rival 3 wireless alıır mı?

Çok güzel özellikleri vs de iyi ama rival 650 aldım ben hem rgbsi daha iyi hem ben biraz daha ağır seviyorum hem de daha ucuz sensörü vs aynı zaten ama rival3 de gayet güzel
  7. A

Modem ve router hangisi

Arkadaşlar merhaba benim evin altyapısı 100mbps vdsl modem ve routerlar hakkında çok bi bilgim yok hangisini kullanmam gerekiyor ve ucuz orta segmentte bi öneride bulunabilir misiniz
  8. A

İntel i5 12400f mi amd ryzen 5 5600 mü

Hangisi daha iyi sizce 12400f mi ryzen 55600 mü
  9. A

15k civarına f/p sistem

Ben 1 2 ay daha bekleyebilirim sistem gelir mi o süre bandında sizce
  10. A

15k civarına f/p sistem

Öncelikle merhabalar. Biliyorsunuz üst üste çıkan indirimli sistemler oldu ve malesef ben bunları kaçırdım ve şuan modart ın pcsi 15k dan tekrar açıldı sizce beklemek mi daha mantıklı olur (indirimli başka pcler çıkar mı yakın zamanda) yoksa almak mı
Geri